Φωνάζουν οι Νέες Καρυές για διαιτησία!

Τα παράπονα της εν μέσω ανακοίνωσης, εξέδωσε ο σύλλογος της ομάδας των Νέων Καρυών, που υποστηρίζει πως αδικήθηκε στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λάρισας στο γήπεδο της Φιλιππούπολης, βάζοντας τα με τον ρέφερι της αναμέτρησης, Δημοσθένη Γιάντση και τον πρώτο βοηθό, Χρήστο Παπαδημητρίου.

Πιο αναλυτικά:

“Ο Α.Ο. Νέων Καρυών 2012 ζητάει ταπεινά συγνώμη που τόλμησε να αντισταθεί και να κοιτάξει στα μάτια την πρωτοπόρο ομάδα του πρωταθλήματος της Α΄1 ΕΠΣ Λάρισας.

Ζητά ταπεινά συγνώμη που ακόμα και όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ (με ένα γκολ  – δημιουργία του διαιτητή της αναμέτρησης) προσπάθησε και έχασε ευκαιρίες να ισοφαρίσει. Ζητάει ταπεινά συγνώμη που “σήκωσ” κεφάλι και άγχωσε κάποιους με την απόδοση του στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα αλλά και γενικότερα στο πρωτάθλημα.

Πήραμε το μάθημα μας και συνειδητοποιήσαμε με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο ότι δεν έχουμε δικαίωμα στο όνειρο.

Όσο για τον κ.Γιάντση (διαιτητή) και τον κ.Παπαδημητρίου (πρώτο βοηθό) θέλουμενα επισημάνουμε ότι μπορεί να καταγόμαστε από ένα μικρό χωριό, μπορεί να κάνουμε θυσίες και να ξεπερνάμε τον εαυτό μας για να έχουμε την ομάδα μας στα τοπικά πρωταθλήματα της Ένωσης, αλλά τουλάχιστον καλλιτεχνικών δρώμενων δεν στερούμαστε, οπότε η τραγική παράσταση που έδωσαν, απλά τους εκθέτει σαν διαιτητές και σαν ανθρώπους, προτίστως”.