Φωτορεπορτάζ από την Νέα Πολιτεία!

Χωρίς νικητή (1 – 1) ολοκληρώθηκε η φιλική αναμέτρηση στη Νέα Πολιτεία το απόγευμα της Πέμπτης (16/09).

Η Αστραπή Ν. Πολιτείας υποδέχθηκε το Κιλελέρ, στο πλαίσιο της προετοιμασίας που βρίσκονται οι δύο ομάδες για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά 2021 – 2022.

Οι δύο σύλλογοι θα μετέχουν στο ίδιο πρωτάθλημα αυτό της Α’ ΕΠΣΝ Λάρισας και το σημερινό φιλικό παιχνίδι ήταν μία καλή δοκιμασία και για τα δύο σύνολα.

Τόσο ο Γιάννης Σιάρκος από πλευράς Νέας Πολιτείας όσο και ο Αχιλλέας Τσιβόπουλος είχαν την ευκαιρία να δουν τους ποδοσφαιριστές τους σε τι κατάσταση βρίσκονται αλλά και να δοκιμάσουν αρκετά συστήματα σε έναν ομολογουμένως κακό αγωνιστικό χώρο όπως είναι αυτός στο γήπεδο της Νέας Πολιτείας.

Άλλωστε, όπως έχει γίνει γνωστό, ένα από τα γήπεδα που θα γίνουν έργα και ουσιαστικά οι αγωνιστικοί χώροι από την αρχή είναι και αυτό της Νέας Πολιτείας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, ο Κώστας Καλτσάς με δικό του τέρμα στο α’ ημίχρονο έβαλε τους «πορτοκαλί» μπροστά στο σκορ, ενώ στην επανάληψη του αγώνα ο Χρήστος Τζέκα ισορρόπησε το ματς και το 1 – 1 ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Από πλευράς ευκαιριών είχαν σημαντικές στιγμές στο παιχνίδι οι Καλτσάς, Φουρκιώτης και Κωνσταντίνου για τους γηπεδούχους, ενώ για τους φιλοξενούμενους πέραν του γκολ απείλησαν οι Κορδαλής, Τζέκα και Γαρουφαλιάς.

Οι Συνθέσεις

Αστραπή Νέας Πολιτείας (Γιάννης Σιάρκος): Σβ΄άρνας, Μπομπότης, Μπόνιας, Κατσιάνος, Χλωρός, Κολλάτος, Γεωργοσούλης, Φουρκιώτης, Κωνσταντίνου, Καλτσάς, Κούρτης.

Αγωνίστηκαν και οι: Μπαρούτας, Τζίκα Άσ., Δράμης, Βέλλας, Καπούτσι, Διαμαντόπουλος.

Α.Ε. Κιλελέρ (Αχιλλέας Τσιβόπουλος): Μαγαζιώτης, Βαλατσός, Ζιόμπουρας, Καρακάνος, Τζαβέλλας, Κορδαλής, Αργύρης, Ντιντής, Κίτσιος, Γκαραλιάκος, Τζέκα Χρ.

Αγωνίστηκαν και οι: Πασάλογλου, Γαρουφαλιάς, Τσακίρης, Ζάχος, Κολοβός, Καμβούκος, Κλάιντι, Κωστόπουλος, Τζέκα Αουρ..

Διαιτητική Τριπλέτα
Κουκούλης, Κουβατάς, Μπελμέζα.