Φωτορεπορτάζ από τη Τερψιθέα!

Μία φιλική αναμέτρηση διεξήχθη το απόγευμα της Τρίτης (14/09) στη Τερψιθέα με τον Μαχητή που υποδέχθηκε τον Σμόλικα Φαλάνης.

Οι δύο ομάδες θα αγωνίζονται σε διαφορετική κατηγορία τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά 2021 – 2022 και σίγουρα οι δύο σύλλογοι είχαν να κερδίσουν από έναν τέτοιο αγώνα.

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Σμόλικα προετοιμάζεται για το νέο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΝ Λάρισας, ενώ ο Μαχητής Τερψιθέας θα μετέχει στο πρωτάθλημα της Γ’ τοπικής κατηγορίας και οι στόχοι για το συγκρότημα του Μαχητή είναι υψηλοί καθώς έχει θέσει ως στόχο την άνοσο στη πιο πάνω κατηγορία.

Παιχνίδι το οποίο επικράτησε λοιπόν το σύνολο του Γιώργου Μάτου με σκορ 5 – 1 απέναντι στην ομάδα των Βαγγέλη Μπρισίμη – Θοδωρή Εμμανουήλ. Το σκορ φυσικά περνά σε δεύτερη μοίρα καθώς οι προπονητές είχαν την ευκαιρία να δώσουν χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς ποδοσφαιριστές που είχαν στη διάθεση τους.

Για τον Σμόλικα σκόραραν οι Χαζίζι, Πρισακάρου, Μπλάντας, Ζαμπέτας και Λιάκος με όμορφη απευθείας εκτέλεση φάουλ, ενώ για τον Μαχητή Τερψιθέας σκόραρε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Αγγελής.

Οι Συνθέσεις

Μαχητής Τερψιθέας (Βαγγέλης Μπρισίμης – Θοδωρής Εμμανουήλ): Γκαραγκούνης Ντ., Τζορμακλιώτης, Κατσαβριάς, Παπαδημητρίου Χ. Ηλιούδης, Καραγκιόζης, Τσινούδης, Γκόνας, Φανίδης, Ταρταμπούκας, Αγγελής.

Αγωνίστηκαν και οι: Τζάνακας, Δικόπουλος, Ιωάννου, Καφφές Στ., Κανελλίδης, Διονυσίου.

Σμόλικας Φαλάνης (Γιώργος Μάτος): Τάσης, Χαζίζι, Μάρκου, Χασιώτης, Γκατζιούρας, Ζαμπέτας, Περδίκης, Βράκας, Μπλάντας, Ζιάρρας, Πρισακάρου.

Αγωνίστηκαν και οι: Παπαναστασίου, Παραφέστας, Δάσσιος, Λιάκος, Νιεπέτρι, Πράπας Κ., Λυγούρας, Εργκίν, Παπαγιάννης.

Διαιτητική Τριπλέτα
Κοσμάνος, Δίχρης, Βαλιώτης.