Φωτορεπορτάζ από τον Τύρναβο!

Φιλικό παιχνίδι διεξήχθη στο γήπεδο του Τυρνάβου ανάμεσα στην ομώνυμη ομάδα και τον Δαμασιακό.

Οι δύο ομάδες βρίσκονται εδώ και ημέρες στο στάδιο της προετοιμασίας για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά 2021 – 2022.

Ο Τύρναβος θα μετέχει στο νέο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΝ Λάρισας, ενώ ο Δαμασιακός θα βρίσκεται στο πρωτάθλημα της «μεγάλης» τοπικής κατηγορίας του Νομού μας.

Το συγκρότημα του Γιώργου Φτεργιώτη εμφανώς ανανεωμένο με ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο φετινό ρόστερ προηγήθηκε στο σκορ με τον Αρσέν Πατρίκου, ενώ ο Αλέξης Τσούτσας σκόραρε δύο φορές για τους φιλοξενούμενους και η ομάδα του Βασίλη Νάρη επικράτησε με σκορ, 1 – 2.

Φυσικά, το σκορ περνά σε δεύτερη μοίρα, καθώς οι δύο τεχνικοί έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα από αυτό το παιχνίδι. Τέλος, σημαντικό κέρδος από το εν λόγω φιλικό παιχνίδι αφορά και στα έσοδα από τα εισιτήρια που κόπηκαν, καθώς τα χρήματα δόθηκαν στους πληγέντες από τον σεισμό που έγινε στη περιοχή προ μηνών…

Οι Συνθέσεις

Τύρναβος 2005 (Γιώργος Φτεργιώτης): Χισκουρτάι, Παπαγεωργίου, Παπαχατζής Β., Τσέζμα, Στεμπάρι, Μπάκος, Καρράς, Γαλάρας, Πατρίκου, Στάμος, Τσατσελάρι.

Αγωνίστηκαν και οι: Μπαϊκούσης, Φούντας Ν., Φούντας Αθ., Μικέλ, Χότζα, Σιούτης.

Δαμασιακός (Βασίλης Νάρης): Νικολακούλης, Αγραφιώτης, Οικονόμου, Μπακαΐμης, Μουσιάρης Θ., Κυρατζής, Δούκας, Βίδρας, Καλογιάννης, Λούτσος, Τσούτσας.

Αγωνίστηκαν και οι: Δεληχάς, Πλιάτσικας, Τσιάλτας Στ.,

Διαιτητική Τριπλέτα
Κουκούλης, Τάνας, Γκόγκος.