Φώλλας: «Περήφανος για την ομάδα αυτήν»

Περήφανος για την ομάδα του για την κατάκτηση του Κυπέλλου ΕΠΣ Λάρισας, δήλωσε ο προπονητής του ΠΟΕ, Νίκος Φώλλας, μετά το τέλος του αγώνα με τον Α.Ο. Μαυροβουνίου.

Πιο Αναλυτικά

«Είμαι πολύ υπερήφανος για τα παιδιά αυτά. Παρά τις δυσκολίες που συναντήσαμε στο πρωτάθλημα, έδειξαν χαρακτήρα, κάνοντας αυτοσκοπό την κατάκτηση του Κυπέλλου της ΕΠΣ για να διεσκεδάσουμε τις εντυπώσεις έπειτα από μια μέτρια χρονιά στο πρωτάθλημα, ασχέτως εάν η ομάδα στο τέλος αυτής υποβιβάστηκε. Αδικήσαμε τους εαυτούς μας φέτος. Αυτήν η ομάδα έχει πολλές δυνατότητες. Έχει μέλλον γιατί έχει δικά της παιδιά, είτε πέσει είτε όχι, είμαι σίγουρος πως η ομάδα θα βρει τον δρόμο της γρήγορα.

Η νίκη αυτή αφιερώνεται στον πρόεδρο, τον Άλκη Χατζηβασίλη, που έχει δώσει τα πάντα στην ομάδα αυτήν. Επίσης το Κύπελλο αυτό αφιερώνεται στα παιδιά που χάσαμε νωρίς στη χρονιά με τραυματισμούς, τον Στέφανο Σουγλή και τον Γιάννη Κυρίτση. Και τέλος σε όλη την Ελασσόνα που μας στήριξε την φετινή χρονιά. Το ελάχιστο που μπορούσαμε να κάνουμε γι’ αυτούς, ήταν η χαρά αυτήν της κατάκτησης του Κυπέλλου.

Συγχαρητήρια και στην ομάδα του Μαυροβουνίου για το δίκαιο παιχνίδι της και για την πορεία της ως τον τελικό και το ήθος που απέδειξαν».