Χάλαντ: Μέλος της Μάντσεστερ Σίτι στο επιτελείο της Νορβηγίας για τον 22χρονο σταρ

Η Μάντσεστερ Σίτι έστειλε τον Sport Therapist της πρώτης ομάδας, Μάριο Παφούντι, στο επιτελείο της εθνικής Νορβηγίας, για να προσέχει τον Έρλινγκ Χάλαντ.

Η εθνική Νορβηγίας διεκδικεί την άνοδο στη League A του Nations League, με πρωταγωνιστή τον Έρλινγκ Χάλαντ. Ο 22χρονος επιθετικός προπονείται για το καλύτερο με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, αλλά όχι υπό τις οδηγίες του ομοσπονδιακού προπονητή Στάλε Σολμπάκεν ή του επιτελείου του.

Η ομοσπονδία της Νορβηγίας ήρθε σε συμφωνία με τη Μάντσεστερ Σίτι, η οποία έστειλε στους Σκανδιναβούς τον Sport Therapist Μάριο Παφούντι, ο οποίος φροντίζει ώστε ο Χάλαντ να τηρεί την προπονητική ρουτίνα που είχε και στους πρωταθλητές Αγγλίας.

Ο Ιταλός προέρχεται από το χώρο της ποδηλασίας, όπου διετέλεσε γυμναστής και μασέρ των Team Barloworld Sky και Professional Cycling Team για κορυφαία ονόματα όπως ο Μπράντλεϊ Γουίγκινς, ο Κρις Φρουμ και ο Ελία Βιβιάνι.

Το 2016 εντάχθηκε στο ιατρικό επιτελείο της Σίτι και ανέλαβε ρόλο Sport Therapist στην πρώτη ομάδα.

Σίτι και Νορβηγία έχουν έρθει σε συμφωνία ώστε ο Παφούντι να ακολουθεί τον Χάλαντ στις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα και αυτό θα συμβεί και κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ τον προσεχή Νοέμβριο.

Πηγή: Sport24.gr