(Χ)άρηκε στο τέλος η Ραχούλα

Από ένα βαθμό μοιράστηκαν Αναγέννηση Φαρσάλων και Δόξα Ραχούλας στα Φάρσαλα με σκορ 2 – 2 για το πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Β’ ΕΠΣΛ.

Η Αναγέννηση μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και πέτυχε δύο γρήγορα γκολ στο Α΄ημίχρονο, ενώ οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν έπειτα τον αγώνα και πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας. Αρχικά στο 12ο λεπτό έπειτα από μπαλιά του Μαλέσκα ο Χρήστος Ζαγγανάς ανοίγει το σκορ σε 1-0.

Στο 25ο λεπτό η ομάδα του Νίκου Θεοχαρόπουλου διπλασίασε τα τέρματα έπειτα από φάουλ του Χρήστου Ζαγγανά ο Κουκουτής από κοντά το 2-0.

Και ενώ όλοι νόμιζαν ότι η Αναγέννηση θα πετύχαινε ένα εύκολο τρίποντο το απόγευμα του Σαββάτου ο Σκάκος στο 40ο λεπτό μείωσε σε 2-1, σκορ με το οποίο οδηγήθηκαν και οι δύο ομάδες αποδυτήρια.

Το χρυσό γκολ που πλήγωσε την Αναγέννηση Φαρσάλων στο 90ο λεπτό σημείωσε ο Σταμπουλάκης για την Δόξα Ραχούλας, ο οποίος χάρισε τον ένα βαθμό για την ομάδα του και έκοψε δυο βαθμούς από την Φαρσαλινή ομάδα.

Οι Συνθέσεις

Αναγέννηση Φαρσάλων(Νίκος Θεοχαρόπουλος): Παλαμίδας, Σακκάς, Μπουλαρι, Αρβανιτοζήσης Γ., Ρούμπας, Μουτκανάς, Ζαγγανάς Χρ., Πατσιούρας, Μαλέσκα(65′ Θεοχαρόπουλος), Ζαγγανάς Κ., Κουκουτής

Δόξα Ραχούλας (Χρήστος Αρχοντής): Χοτζάι, Κοτσίρας, Βλησαρούλης, Καψάλης, , Χλόπτσιος, Σκάκος Β., Τζανακούλης, , Χασιώτης, Αργυρακούλης, Μεταλούλης, Χριστοδούλου (70′ Μεταλούλης).

Διαιτητική Τριπλέτα
Βασιλός, Χασιώτης, Τσιτρούλης.

Πηγή: ifarsala.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...