(Χ)άσανε και οι δυο

Όσο και αν το πάλεψαν οι δύο ομάδες, Μαυροβούνι και Όλυμπος Γόννων αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1 – 1 στην έδρα του πρώτου, για τη 14η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣ Λάρισας.

Ένα αποτέλεσμα που δεν συνέφερε τις δύο ομάδες. Καθώς το Μαυροβούνι που βρίσκεται στη 3η θέση με 31 βαθμούς είδε το Κιλελέρ και τον Αχιλλέα να ξεφεύγουν με έξι και οχτώ βαθμούς αντίστοιχα. Ενώ οι Γόννοι υποχώρησαν στην 9η θέση με 19 βαθμούς, βλέποντας τη Δήμητρα Γιάννουλης να τους προσπερνά.

Στον αγώνα τώρα και ενώ είχαμε μπει στη τελική ευθεία του πρώτου ημιχρόνου ο Όλυμπος Γόννων κατάφερε να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία που του παρουσιάστηκε και να αλλάξει τις ισορροπίες του αγώνα. Πιο συγκεκριμένα στο 43ο λεπτό, ο Μάντζαρης από πλεονεκτική θέση δεν αστόχησε και έκανε το 0 – 1.

Στο δεύτερο ημίχρονο τώρα σε αντίστοιχο χρονικό σημείο ήρθε η απάντηση των γηπεδούχων. Στο 86ο λεπτό του παιχνιδιού, ο Μπατζέλας Ν. δεν άφησε να πάει χαμένη η ευκαιρία που του παρουσιάστηκε, με όμορφο τελείωμα νίκησε τον αντίπαλο γκολκίπερ και ισοφάρισε σε 1 – 1 το οποίο παρέμεινε μέχρι το τέλος. Οι Γόννοι ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Γκαμπέτα στο 90′.

Τα Γκολ

0 – 1 43′ Μάντζαρης
1 – 1 86′ Μπατζέλας Ν.

Οι Συνθέσεις

Α.Ο. Μαυροβουνίου (Δημήτρης Κουκουλιάφκας): Ριζόπουλος, Μπάγκας Δ., Κολιοφούτης, Μπάγκας Κ., Κακαζούκης, Στατήρης, Φακίτσας, Μπαντζέλας Ν., Μπαντζέλας Β., Μπετσής, Σπανός.

Όλυμπος Γόννων (Δημήτρης Κωστής): Παπαζήσης, Ζαϊρές, Αλεξόπουλος, Μπουμπούλης Α., Μπουμπούλης Ε., Γκαμπέτας, Μπουζούκας, Κολτσίδας, Μάντζαρης, Γαγάρας, Σερίφης.

Διαιτητική Τριπλέτα
Μίχος, Μπατζιανούλης, Γρηγοριάδης.