«Χ»άσαν βαθμούς στο Μαυροβούνι

Α.Ο. Μαυροβουνίου και Δαμασιακός άφησαν βαθμούς (0 – 0) στο γήπεδο του Μαυροβουνίου στο πλαίσιο της 13ης Αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣ Λάρισας που ίσως στο μέλλον τους χρειαστούν!

Με τον βαθμό της ισοπαλίας, αμφότερες οι δύο ομάδες διατήρησαν τις θέσεις τους στον βαθμολογικό πίνακα της «μεγάλης» κατηγορίας. Οι μεν γηπεδούχοι έφτασαν τους 20 βαθμούς και διατήρησαν την 7η θέση, οι δε φιλοξενούμενοι τους 18 και την 8η.

Και οι δύο ομάδες είχαν τις στιγμές τους για το γκολ της νίκης καμία, όμως δεν βρήκε στόχο. Για τους γηπεδούχους Μπέτσης και Ράχης δεν βρήκαν στόχο ενώ για τους Δαμασιώτες αστόχησαν οι Στέλιος Λέτσιος (20′), Δημήτρης Μουσιάρης και Βάιος Κυρατζής (90′).

Οι άνθρωποι του Μαυροβουνίου εκφράζουν παράπονα προς το πρόσωπο του κ. Δημερά για την φάση του 83ου λεπτού που ζήτησαν πέναλτι σε διπλή φάση μέσα στην περιοχή του Δαμασιακού σε μαρκαρίσματα στους Μάριο Πίρε και Θύμιο Μπέτση.

Οι Συνθέσεις

Μαυροβούνι (Βασίλης Μπακογιάννης): Ριζόπουλος, Μπάγκας Δ., Κακαζούκης, Μπάγκας Κ., Κολιοφούτης, Ντούρας (60′ Πίρε), Εμμανουήλ (60′ Τατσέλος), Μπατζέλας, Μπέτσης, Ράχης, Μαγγόλας.

Δαμασιακός (Βασίλης Νάρης): Νικολακούλης, Ιωαννίδης, Σκούπρας, Μουσιάρης Θ., Λέτσιος Στ. (55′ Μπακαΐμης), Δούκας, Τσιάλτας (60′ Θώμος), Μουσιάρης Δ., Βίδρας (75′ Δεληχάς), Λούτσος, Τσούτσας (60′ Κυρατζής).

Διαιτητική Τριπλέτα
Δημεράς, Χατζηκαμαγιάννης, Δίχρης.