(Χ)αμένη ευκαιρία για τις Δόξες να φθάσουν στη νίκη…

Δεν ανέδειξε νικητή το παιχνίδι στο Βλαχογιάννι ανάμεσα στη τοπική Δόξα και τη Δόξα Αργυροπουλίου στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Α’ DE-TOX Λάρισας.

Το στείρο 0 – 0 ήταν το τελικό αποτέλεσμα ανάμεσα στις δύο ομάδες κι έτσι πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Αποτέλεσμα αυτού, το συγκρότημα του Νίκου Φακίτσα να φθάσει τους πέντε βαθμούς, ενώ η ομάδα του Σπύρου Μπέλτσιου τους δέκα βαθμούς και την όγδοη θέση της βαθμολογίας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι και στο 55′ σημειώθηκε η μοναδική χαμένη ευκαιρία για το Βλαχογιάννι να μπει μπροστά στο σκορ.

Ο Κωνσταντινίδης κέρδισε πέναλτι από τον Νικολακούλη και την εκτέλεση ανέλαβε ο Χρήστος Νάτσης. Ο Στέλιος Μπαχτσιβάνος κατάφερε να κρατήσει το μηδέν στην εστία του, καθώς αντέδρασε σωστά και εξουδετέρωσε την ευκαιρία που είχαν οι γηπεδούχοι!

Οκτώ λεπτά μετά, η Δόξα Βλαχογιαννίου έμεινε με παίκτη λιγότερο, καθώς ο Νίκος Μητούλας αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη και κόκκινη κάρτα.

Το ίδιο συνέβη και έξι λεπτά μετά για τον Βασίλη Σακοράφα, καθώς αποβλήθηκε κι εκείνος από πλευράς Δόξας Αργυροπουλίου με δεύτερη κίτρινη κάρτα και οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν με δέκα παίκτες.

Όσον αφορά το κομμάτι των ευκαιριών, οι Κλεάνθης Ράχης, Χρήστος Νάτσης και Ηλίας Τσιάρας είχαν χαμένες ευκαιρίες για τους γηπεδούχους, ενώ ο Αλέξης Τσούτσας απείλησε από πλευράς φιλοξενουμένων.

Οι Συνθέσεις

Δόξα Βλαχογιαννίου (Νίκος Φακίτσας): Γεωργούλας, Παληγιάννης, Λιάκος, Κολιός, Μητούλας, Σαΐτης (60′ λ.τ. Ράχης), Κωνσταντινίδης, Γκουρομπίνος (85′ Φράντζας), Τσιάρας, Νάτσης, Τασιούλης (65′ Λάκης).

Δόξα Αργυροπουλίου (Σπύρος Μπέλτσιος): Μπαχτσιβάνος Αστ., Μπαχτσιβάνος Αστ., Νικολακούλης, Σακοράφας Βαλ., Σακοράφας Βασ., Καλόγηρος, Φουρτούνας, Λεσάι (70′ Μάττος), Τσούτσας, Νταμπαλέτσιος (85 ‘ Πέρκας), Κόκκορας.

Διαιτητική Τριπλέτα
Δημεράς, Τέγος Άγγ., Μίχος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...