(Χ)αμένη ευκαιρία για τον Τύρναβο, είχε το μυαλό του στο Κύπελλο ο Σμόλικας…

Το στείρο 0 – 0 ήταν το τελικό αποτέλεσμα στον Τύρναβο ανάμεσα στην ομώνυμη ομάδα και τον Σμόλικα Φαλάνης στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Α΄τοπικής κατηγορίας.

Από τη πλευρά του ο Τύρναβος έχασε μοναδική ευκαιρία να ξεφύγει από τη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ από την άλλη, ο Σμόλικας Φαλάνης είχε σε μεγάλο βαθμό το μυαλό του στο ερχόμενο παιχνίδι με τον Δαμασιακό για τα ημιτελικά του Κυπέλλου ΕΠΣΛ.

Με αυτό το βαθμό, η ομάδα του Βαγγέλη Τζιόλα έφθασε τους τριάντα βαθμούς και συνεχίζει στην ενδέκατη θέση, ενώ στον αντίποδα, οι «πράσινοι» του Βασίλη Μπακογιάννη που τη περασμένη Πέμπτη ανανέωσαν τη συνεργασία τους με τον έμπειρο τεχνικό, έφθασαν τους σαράντα έξι πόντους και συνεχίζουν σταθερά στη τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Χαμένες ευκαιρίες χάθηκαν στο παιχνίδι με τους Νταναβάρα (30′) και Κατσαρό (40′) και Κοκόμπελη (62′) για τον Τύρναβο όπως και με τον Πετράκη (35′) και (75′) για τον Σμόλικα Φαλάνης, με το στείρο 0 – 0 όμως να είναι το τελικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση αυτή.

Οι Συνθέσεις

Τύρναβος 2005 (Βαγγέλης Τζιόλας): Χαλκιάς, Κατσαβός, Δασκαλόπουλος, Καρράς, Πατσής, Νταναβάρας, Ντονούδης, Κατσαρός, Λιάκος, Μπάκος, Κοκόμπελης (85′ Ιωαννίδης).

Σμόλικας Φαλάνης (Βασίλης Μπακογιάννης): Γραβάνης, Γκατζιούρας (68′ Μπέτσης), Καρέντζος, Σκούπρας, Σέτζας, Ζαμπέτας, Μολάς, Τσιρογιάννης, Γκατζούλης, Ντούρας (67′ Κακαβίτσης), Πετράκης.

Διαιτητική Τριπλέτα
Στάικος, Κοτούμπας Δ., Παπαγεωργίου.