“Χ”αμένοι και οι δύο…

Τοξότης και Βουκεφάλας αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1 – 1 σε ένα παιχνίδι με στόχο και οι δύο ομάδες την νίκη για διαφορετικούς λόγους με τους γηπεδούχους να θέλουν τους τρεις βαθμούς για να κρατηθούν σε τροχιά ανόδου ενώ για τους φιλοξενούμενους να “καίγονται” για τους τρεις βαθμούς για να παραμείνουν στην κατηγορία της Α΄1 ΕΠΣ Λάρισας.

Η ομάδα του Βουκεφάλα κατάφερε να προηγηθεί στο παιχνίδι στο 75′ με τον Δημήτρη Πικούλη ενώ λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 77′ ο Τάκε ισοφάρισε για την ομάδα του Τοξότη με εύστοχο χτύπημα πέναλτι.

Το ισόπαλο 1 – 1 δεν “βολεύει” καμία ομάδα από τις δύο με αποτέλεσμα να περιμένουν τις δύο τελευταίες αγωνιστικές να δουν ποιο θα είναι το αποτέλεσμα όλης της χρονιάς και για τους δύο.

Οι Συνθέσεις

Τοξότης Λάρισας (Χρήστος Γκάτας): Παζιάνας, Καραλής (80′ Ζιάκος), Τσακνάκης, Σπαρτής, Παππάς Ν., Τάκε, Σαμαράς, Ποπέσκου (46′ λ.τ. Μαύρος), Μπαλογιάννης (75′ Γκαραβέλης), Σούμας, Παγκαρλιώτας.

Βουκεφάλας (Βασίλης Κυριάκος): Παπαζήσης, Νεράτζης Κ., Πανέτσος, Τσιτσιούμης, Νεράτζης Γ. (60′ λ.τ. Ζαχαρής), Νόκας (79′ Τουρμούσογλου), Ακριβόπουλος (87′ Γκουρνέλης), Τσιακάρας, Χαρούλης, Πικούλης, Γκρέτσης.

Διατητική Τριπλέτα
Τζήλος, Γκάγκας, Αρχοντής.