(Χ)αμένοι και οι δύο…

Ισόπαλοι αναδείχθηκαν ΠΑΟΛ Αβέρωφ και Βούναινα με σκορ 1 – 1 στη μεταξύ τους συνάντηση στην 27η αγωνιστική και δεν χάρηκε κανείς με το αποτέλεσμα αυτό σε συνδυασμό με τις νίκες της Αμπελιάς, του Μαυροβουνίου και του Πύρρου…

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Δημήτρη Κουκουλιάφκα έφθασε τους πενήντα έξι βαθμούς και συνεχίζει στη πρώτη θέση της βαθμολογίας, ενώ το σύνολο του Λάζαρου Αγγλόπουλου έφθασε τους πενήντα ένα πόντους και συνεχίζει στη πέμπτη θέση της βαθμολογίας κι ενώ έχουν απομείνει μόλις τρεις αγωνιστικές για το φινάλε του πρωταθλήματος.

Στο αγωνιστικό κομμάτι και στο σημερινό ντέρμπι ανάμεσα στις δύο ομάδες, τα Βούναινα ξεκίνησαν το ματς με γκολ.

Συγκεκριμένα, στο 8ο λεπτό ο Κώστας Κατσιώτης εκτέλεσε κόρνερ για τους φιλοξενούμενους και με κεφαλιά «ψαράκι» ο Κώστας Ρουμελιώτης πέτυχε γκολ κι έβαλε τα Βούναινα σε θέση οδηγού στο σκορ.

Στη συνέχεια το παιχνίδι ήταν πολύ καλό, καθώς η μπάλα πήγαινε πάνω – κάτω, οι πολλές μονομαχίες στο χώρο του κέντρου ξεχώρισαν στο ματς αυτό και γενικότερα υπήρχε πολύ καλός ρυθμός στον αγώνα, ενώ χάθηκαν και σημαντικές ευκαιρίες από τις δύο ομάδες.

Με την εκκίνηση του δευτέρου μέρους, το Αβέρωφ έφερε το ματς στα ίσια. Ο Μητσιός εκτέλεσε κόρνερ και ο Ηλίας Λιλολάρι κέρδισε τους αμυντικούς των Βουναίνων στον αέρα και με κεφαλιά κέρδισε τον νεαρό πορτιέρο, Λωρίδα και πέτυχε το 1 – 1.

Μάλιστα, το γκολ της ισοφάρισης έδωσε μεγάλο ενδιαφέρον στη συνέχεια του παιχνιδιού, ωστόσο τίποτε δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του κ. Κουκούλη κι έτσι οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες.

Οι Συνθέσεις

ΠΑΟΛ Αβέρωφ (Δημήτρης Κουκουλιάφκας): Μάνος, Στεργίου, Μητσιός, Μούτσα, Μπαστούνης, Λιλολάρι, Μπαρούτας (89′ Ντέκας Α.), Γραμμένος (80′ Ντέκας Χ.), Κουσιάς (70′ Σγουραλής), Κυριάκος (54′ Παρλάντζας), Κοτρώτσιος Χρ.

Α.Ε. Βουναίνων (Λάζαρος Αγγλόπουλος): Λωρίδας, Βλησαρούλης, Κυπαρίσσης, Χατζηλιάδης, Μερτζανίδης, Μούμος, Κορδέλας (61′ Ραπτόπουλος), Ρουμελιώτης, Κατσιώτης, Βράκας, Μερτζανίδης Φ. (50′ Τζατζάκης).

Διαιτητική Τριπλέτα
Κουκούλης, Δεδικούσης, Γκαρέλης.