Χαμένοι και οι δύο!

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στον Όλυμπο Λάρισας και στον Σμόλικα Φαλάνης με τις δύο ομάδες να παλεύουν για την παραμονή στην τρέχουσα περίοδο.

Το παιχνίδι είχε ισορροπημένες φάσεις και για τις δύο ομάδες αμφότερα με αποκορύφωση τα χαμένα τετ – α – τετ του Ευαγγέλου και του Κώστα Μούμου για την ομάδα του Ολύμπου καθώς δεν κατάφεραν να κερδίσουν τον Γραβάνη αλλά και το τετ – α – τετ του Χατζηβασιλείου για τον Σμόλικα που απέκρουσε θετικά για την ομάδα του ο Χαβίλας.

Στις εξέδρες του γηπέδου βρισκόταν ο Ηλίας Κουτσόπουλος (ποδοσφαιριστής του Ολύμπου) καθώς ήταν τιμωρημένος λόγω του επεισοδίου που είχε στο παιχνίδι με τον Αχιλλέα Φαρσάλων με ποδοσφαιριστή τον ποδοσφαιριστή του Αχιλλέα, Παλιούρα.

Το Φιλμ του Αγώνα

32′ Κόρνερ για τους γηπεδούχους με τον Μπούνα να εκτελεί και τον Ζαφειράκη να πίανει το σουτ μέσα στην μικρή περιοχή αλλά η μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ από το οριζόντιο δοκάρι του Γραβάνη.

36′ Σουτ του Λιάκου από δεξιά για τον Σμόλικα αποκρούει σταθερά ο Χαβίλας.

38′ Σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή για την ομάδα της Φαλάνης με τον Ρούμπο αλλά η μπάλα να μην του κάνει το χατίρι και να περνάει ξυστά άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Χαβίλα.

47′ Σουτ του Χατζηβασιλείου για τους φιλοξενούμενους με την μπάλα να καταλήγει άουτ.

71′ Χαμένο τετ – α – τετ για τον Σμόλικα με τον Χατζηβασιλείου να βγαίνει απέναντι στον Χαβίλα και το σουτ που κάνει να διώχνει σωτήρια ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων.

85′ Σουτ του Δάσσιου για τους φιλοξενούμενους με τον Χαβίλα να διώχνει με δυσκολία την μπάλα από την αριστερή γωνία του καθώς η μπάλα πήγαινε στα δίχτυα.

87′ Χαμένο τετ – α – τετ και για τους γηπεδούχους με τον Ευαγγέλου να έρχεται αντιμέτωπος με τον Γραβάνη να πιάνει το σουτ με την μπάλα να περνάει ψηλά άουτ.

90′ + 1′ Τετ – α – τετ για τον Όλυμπο με τον Κώστα Μούμο να πιάνει το σουτ μέσα στην μικρή περιοχή με την μπάλα να περνάει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Γραβάνη.

Οι Συνθέσεις

Όλυμπος Λάρισας (Γιώργος Τζιμόπουλος): Χαβίλας, Μπόλικα, Βησσαράκος, Κοσμάς, Μούμος Γ., Ζάρρας, Μπούνα, Ζαφειράκης (68′ Βάσσος), Ευαγγέλου, Ρουμελιώτης, Μούμος Κ.

Σμόλικας Φαλάνης (Γιάννης Μιχαλές): Γραβάνης, Λιανός (45′ Κουκούλης), Σερακιώτης (72′ Κακαβίτσης), Τανάιας, Αντωνίου, Χατζηγιάννης, Λιάκος (61′ Τανάγιας), Ρούμπος, Δάσσιος, Χατζηβασιλείου, Λόζος.

Διαιτητική Τριπλέτα
Γκαραβέλης, Λάκης, Κουμέρτας.