(Χ)αμένοι στο… πάπλωμα!

Χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε η πρωϊνή (11:00) λαρισινή αναμέτρηση του Τοξότη Λάρισας με τον Α.Ο. Αμπελοκήπων στο πλαίσιο της 5ης Αγωνιστικής του 2ου Ομίλου της Β΄ ΕΠΣ Λάρισας.

Τα συγκροτήματα των Χρήστου Γκάτα και Νίκου Αλεξούλη δεν κατάφεραν να πετύχουν την πεμπτουσία του ποδοσφαίρου, κοινώς το γκολ, που θα έδινε τη νίκη σε μια από τις δύο ομάδες και μοιραία μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις το πρωί της Κυριακής (10/11, 11:00) στο «Κουκολίτσιος – Μουσιάρης».

Ο Τοξότης έφτασε τους πέντε βαθμούς και την 7η θέση. Έναν βαθμό περισσότερο (6 β.) έχουν οι Αμπελόκηποι που είναι στην 6η θέση της σχετικής βαθμολογίας του 2ου Ομίλου της Β΄ ΕΠΣ Λάρισας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι δύο ομάδες είχαν τις ευκαιρίες του μπροστά από τα δύο καρέ των Νικόλι και Γερμάνη, κανείς όμως δεν κατάφερε να χριστεί σκόρερ, με το τελευταία σφύργιμα του κ. Γιάννη Ντελέζου να βρίσκει τις ομάδες ισόπαλες δίχως σκορ (0 – 0).

Οι Συνθέσεις

Τοξότης Λάρισας (Χρήστος Γκάτας): Νικόλι, Μελανός Γ., Κανιούρας (67′ Γκαμπούρας), Μελανός Ν., Γκουσγκούνης, Τσουμάνης, Παπατζίκος, Τσακνάκης (55′ Λιάκος), Δεμερτζής (75′ Παπαδημητρίου), Μπαλαής, Αθάνατος (62′ Τσίτσαβος).

Α.Ο. Αμπελοκήπων (Νίκος Αλεξούλης): Γερμάνης, Χάμος (85′ Καρβέλης), Δούκας, Βεργής, Τριτάρης, Χαϊνταρλής, Μπόλος, Τσιπλικιάρης, Παρασκευούδης (70′ Θανάς), Πρόντας (60′ Βασιλειάδης), Δόνος.

Διαιτητική Τριπλέτα
Ντελέζος, Κουτίνα, Μπακλαβά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...