Χαμηλό μπάτζετ με υψηλές πτήσεις!

Μια νέα αγωνιστική χρονιά ξεκινά για την Αναγέννηση Καλοχωρίου, με τους Βλάχους μετά από 23 ολόκληρα χρόνια να επιστρέφουν στη μεγάλη κατηγορία του Νομού μας.

Μια κατηγορία όπου όμως παραμονεύει κινδύνους αλλά και μεγάλες απαιτήσεις τις οποίες όμως οι Καλοχωρίτες είναι πεποισμένοι πως θα αποφύγουν και θα καλύψουν αντίστοιχα.

Έτσι μετά από μια περιπετειώδη χρονιά στην Α 1 ΕΠΣ Λάρισας στο τέλος της οποίας η Αναγέννηση αναδείχθηκε πρωταθλήτρια, πλέον πλεέι σε άλλα “νερά” όπου κυκλοφορούν μεγαλοκαρχαρίες, μιας χρονιάς όπου οι άνθρωποι της Αναγέννησης θεωρούν πως με την ίδια επιτυχημένη συνταγή με την περσινή, θα καταφέρουν και φέτος να ξεχωρίσουν.

Το μεταγραφρικό παζάρι:

Ήρθαν:

Κωνσταντίνος Μάρκου (Επιθετικός – Μαχητής Τερψιθέας)
Γιάννης Μπουτίνας (Μέσος – Δόξα Αργυροπουλίου)
Μιχάλης Σαμπάνης (Επιθετικός – Όλυμπος Λάρισας)
Δημήτρης Αλεξόπουλος (Τερματοφύλακας – Λάρισα ’88)

Έφυγαν:

Δηλώσεις Πρωταγωνιστών:

Γιάννης Έξαρχος (Πρόεδρος): “Στόχος μας φέτος είναι μια άνετη παραμονή σε μια μεγαλύτερη και δύσκολη κατηγορία που δεν γνωρίζουμε, όπου θεωρώ πως μέσα από τη δουλειά θα πετύχουμε τον στόχο μας σε συνάρτηση βέβαια της υγείας. Κάναμε σε ένα μεγάλο βαθμό τις μεταγραφικές κινήσεις που έπρεπε να γίνουν, περιμένοντας όμως ακόμη δύο ποιοτικές προσθήκες και ευελπιστούμε στο καλύτερο. Καλή χρονιά σε όλους και πάνω από όλα να έχουμε την υγεία μας.”

Γιάννης Μπαλοδήμος (Προπονητής): “Φέτος μπαίνουμε σε μια νέα περιπέτεια καθώς δεν είμαστε νεωφώτιστοι στη κατηγορία της Α’ ΕΠΣ Λάρισας. Από πλευράς διοίκησης έγιναν οι κατάλληλες μεταγραφικές ενισχύσεις και πλέον όλοι μαζί δουλεύουμε στις προπονήσεις ομαδικά, ούτως ώστε να παρουσιαστούμε έτοιμοι στην αφετηρία του πρωταθλήματος. Σε γενικές γραμμές έχουμε έμπειρους ποδοσφαιριστές που σε συνδυασμό με τα γηγενή νεαρά παιδιά που μπαίνουν τώρα στην ομάδα στοχεύουμε αρχικά στην παραμονή μας στη κατηγορία και από εκεί και πέρα ότι βγει. Εύχομαι σε όλους καλή χρονιά και πάνω από όλα δίχως τραυματισμούς”.

Παναγιώτης Φουσίκας (Ποδοσφαιριστής): “Μετά από μια επιτυχημένη περσινή χρονιά όπου αναδείχθηκε και εγώ προσωπικά αλλά και η ομάδα, φέτος είναι μια νέα χρονιά όπου πάνω από όλα να ευχηθώ υγεία σε όλους. Όσον αφορά τη νέα χρονιά, πιστεύω πως με πολύ δουλειά θα πετύχουμε τον δύσκολο στόχο της παραμονής στην Α ΕΠΣ Λάρισας σε συνδυασμό με το καλό ποδόσφαιρο”.