Χαμόγελα και πάλι στον Κεραυνό Πλατανουλίων!

Έπεστρεψαν τα χαμόγελα στον Κεραυνό Πλατανουλίων, όπου και κέρδισαν το πρωί της Κυριακής στο «Γ. Μητσιμπόνας Β’» τον Μαρίνο Αντύπα με 2 – 4.

Έτσι η ομάδα του Γιάννη Νινίκα συνεχίζει να προπορεύεται μαζί με τον Μύτικα Καλυβίων στη πρώτη θέση του 1ου Ομίλου μετά από πέντε αγωνιστικές με 12 βαθμούς. Στον αντίποδα ο Μαρίνος Αντύπας έμεινε χωρίς βαθμό στην ουρά της βαθμολογίας.

Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν της διαθέσεις τους από το πρώτο κιόλας ημίχρονο. Στο 21′ ο Κλέβιο Χίντα άνοιξε το σκορ, ενώ δέκα λεπτά αργότερα ο Γιάννης Τσοπάνογλου διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Με το 0 – 2 οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Ποια αποδυτήρια δηλαδή; Στο πάγκο κάθισαν τα παλικάρια μιας και το «Μητσιπόνας Β’» δεν έχει αποδυτήρια… Που ξεντύνονται; Στα αποδυτήρια του «Μητσιπόνας Α’» περίπου 300 μέτρα μακριά. Τρομερές συνθήκες…

Στην επανάληψη και στο 55′ ο Κατσής έκανε τα τέρματα της ομάδας του τρία, με τους γηπεδούχους να μειώνουν σε 2 – 3 στο 68′ και στο 75′ με πέναλτι.

Το τελικό 2 – 4 για τον Κεραυνό Πλατανουλίων διαμόρφωσε στο 79′ ο Γιατσάι.

Τα Γκολ

0 – 1 21′ Χίντα Κλέβιο.
0 – 2 33′ Τσοπάνογλου.
0 – 3 55′ Κατσής.
1 – 3 68′ -.
2 – 3 75′ (π.) -.
2 – 4 79′ Γιατσάι.

Η Σύνθεση

Κεραυνός Πλατανουλίων (Γιάννης Νινίκας): Γκανάτσιος Β., Τσοπάνολγου, Γκανάτσιος Ν., Γιανούλι, Δαούτης (46′ Γκανάτσιος Δ.), Γκόβαρης, Κατσής, Χίντα Κλ., Γιατσάι, Ψαθάς (53′ Χίντα Τζ.), Τάφα.

Διαιτητική Τριπλέτα
Βαλιώτης, Δίχρης, Κολοβός.