Χαμός στην ΕΕΑ για τη Δόξα – «Ρίψασπις η Μακεδονομάχος Μαρούπα» είπε ο Πετράκης

Γερή κόντρα εξελίχθηκε στην Ε.Ε.Α. ανάμεσα στον Απόστολο Πετράκη και το μέλος της επιτροπής κ. Ειρήνη Μαρούπα κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης και τη συζήτηση του φακέλου της δραμινής ΠΑΕ.

Μιλώντας για το περιστατικό ο Απόστολος Πετράκης έκανε σχετική δήλωση στη SportDrama.gr στην οποία αναφέρει τα εξής: “Η Μακεδονομάχος κ. Ειρήνη Μαρούπα αποδείχτηκε ρίψασπις διότι μετά την αναίτια και χωρίς καμία νομική βάση επίθεση της προς το πρόσωπό μου αποχώρησε από την επιτροπή χωρίς να ψηφίσει. Πάντα η φυγή είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα των δειλών και των συκοφαντών”.

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες η συνέχεια θα δοθεί στις δικαστικές αίθουσες καθώς ο Πετράκης μαζί με τον νομικό σύμβουλο της ΠΑΕ Δόξα Χάρη Γρηγορίου σκοπεύει να στραφεί κατά της κ. Ειρήνης Μαρούπα για συκοφαντική δυσφήμιση.

Δεν πήρε άδεια η Δόξα

Η ΕΕΑ χορήγησε πιστοποιητικό συμμετοχής στη Super League 2 στην ΠΑΕ Λεβαδειακός στη συνεδρίαση της Τετάρτης, ενώ αντίθετα δεν εξασφάλισε πιστοποιητικό η Δόξα Δράμας, με συνέπεια η συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Super League 2 να τίθεται εν αμφιβόλω.

Σε αυτό το πλαίσιο, η δραμινή ΠΑΕ παραχωρεί έκτακτη συνέντευξη Τύπου αύριο το μεσημέρι στις 13:00.

The post Χαμός στην ΕΕΑ για τη Δόξα – «Ρίψασπις η Μακεδονομάχος Μαρούπα» είπε ο Πετράκης appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com