Χανιά: Έκλεισαν ιδανικά το ρόστερ

Τις εντυπώσεις με τις δύο τελευταίες μεταγραφές που έχουν πραγματοποιήσει, φαίνεται να κερδίζουν τα Χανιά, ολοκληρώνοντας έτσι τις κινήσεις τους απ’ ό,τι φαίνεται εν όψει του νέου πρωταθλήματος.

Η μεταγραφή του Βασίλη Ρέντζα είναι από το… πάνω ράφι, καθώς ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής έχει μεγάλες παραστάσεις από το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ (104 συμμ.) και σίγουρα κρίνεται από τους παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν σημαντικά με την εμπειρία τους την ομάδα των Χανίων ώστε να κυνηγήσουν τους υψηλούς στόχους που θέτουν για τη νέα χρονιά.

Τα Χανιά τα οποία επίσης προηγουμένως είχαν αποφασίσει να επενδύσουν σ’ έναν ακόμα έμπειρο ποδοσφαιριστή, τον 31χρονο Βραζιλιάνο, Μασένα, για τον οποίο οι πληροφορίες που προέρχονται από τις προπονήσεις μιλούν ότι πρόκειται για εξαιρετική επιλογή…

Με αυτές τις δύο μεταγραφές που έρχονται ως συνέχεια όσων έχουν προηγηθεί, τα Χανιά ουσιαστικά “κλειδώνουν” το δυναμικό τους, δημιουργώντας πια ένα ρόστερ αρκετά δυναμικό το οποίο κλείνει ό,τι εκκρεμότητες ενδεχομένως υπήρχαν. Η ομάδα δείχνει ότι μπορεί να παρουσιάσει ένα συμπαγές πρόσωπο και με δεδομένη την εικόνα, την καλή εικόνα που είχε στα τελευταία φιλικά, δημιουργείται αισιοδοξία εν όψει της νέας χρονιάς.

Υπενθυμίζεται ότι τα Χανιά πραγματοποίησαν αρκετές μεταγραφές μέχρι σήμερα, αποκτώντας 11 ποδοσφαιριστές (Διαμαντόπουλος, Μασένα, Ρέντζας, Πλέγας, Μπραμπίγια, Αναστασόπουλος, Νίκολιτς, Καμαρά, Φέκκας, Λάμτσε και Μυφτάρι).

Πηγή: Athlitiko

The post Χανιά: Έκλεισαν ιδανικά το ρόστερ appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com