Χανιά: Αρνητικά τεστ και αποστολή με Ιωνικό

Απογευματινή προπόνηση στη Μοναχή Ελιά περιελάμβανε το πρόγραμμα προπόνησης της Παρασκευής για τα Χανιά, από την οποία και μετά το τέλος της ο Νίκος Παπαδόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή με Ιωνικό.

Αναλυτικά: «Το απόγευμα της Παρασκευής (26/02) με προπόνηση στη Μοναχή Ελιά ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για τον εντός έδρας αγώνα με τον Ιωνικό (27/02, 14:45).

Το πρόγραμμα περιείχε ψυχαγωγικά παιχνίδια, “6vs2”, ταχύτητες αντίδρασης, κορυφώθηκε με το παιχνίδι τακτικής και ολοκληρώθηκε με στατικές φάσεις.

Στη διάθεση του προπονητή Νίκου Παπαδόπουλου δε βρίσκονται ο Κάσσος, που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού από το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λάρισας, αλλά και ο Τριανταφυλλάκος, που δεν έχει επιστρέψει ακόμη σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης.

Οι επιλογές του νέου προπονητή της ομάδας μας, Νίκου Παπαδόπουλου, για τον εντός έδρας αγώνα του Σαββάτου (27/02, 14:45 – ΕΡΤ3) με τον Ιωνικό: Κουτζαβασίλης, Λαμπίρης, Γρομητσάρης, Ζιούλης, Ρέντζας, Ανδρέου, Σωτηράκος, Ουνγιαλίδης, Δημητριάδης, Παναγιωτούδης, Σουντουρά, Αναστασόπουλος, Πλέγας, Καρτσαμπάς, Γκίνο, Κάρλος, Διαμαντόπουλος, Βασιλόγιαννης, Βρεττός, Μπραμπίγια, Μασένα.

*Αρνητικά ήταν τα τεστ covid-19 στα οποία υποβλήθηκαν όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος την Πέμπτη».

The post Χανιά: Αρνητικά τεστ και αποστολή με Ιωνικό appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com