Χανιά: Δήλωσαν «παρών» σε συνάτηση με τον Αυγενάκη

Το θέμα της συμμετοχής της ομάδας στη Σούπερ Λιγκ θίχτηκε, μεταξύ άλλων και από τον ίδιο τον Λευτ. Αυγενάκη, αλλά και προηγουμένως απ’ τον δήμαρχο Χανίων που κάλεσε τον υφυπουργό να “αποκαταστήσει” το ζήτημα!

Επί της ουσίας, δεν ειπώθηκε κάτι συγκεκριμένο, ωστόσο θα πρέπει να τονιστεί ότι ο κ. Αυγενάκης προς το τέλος της τοποθέτησής του και όντας σχετικά χαλαρός, κοιτάζοντας προς το μέρος του Αντώνη Ροκάκη, ευχήθηκε η ομάδα των Χανίων να είναι σε λίγο καιρό από σήμερα στη Σούπερ Λιγκ. Προηγουμένως ωστόσο είχε τοποθετηθεί πιο αναλυτικά ο δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, όπου μιλώντας για την ανάγκη αθλητικών έργων στα Χανιά, επεσήμανε σε εκείνο το σημείο ότι μεταξύ άλλων και το γήπεδο Περιβολίων χρειάζεται παρεμβάσεις λόγω της διαφαινόμενης όπως είπε σχετικά ανόδου της ομάδας των Χανίων στη Σούπερ Λιγκ!

Rokakis Pnevmatiko Kentro

Από την ΠΑΕ Χανιά παρέστη εκτός από τον πρόεδρο, Αντώνη Ροκάκη, ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της ομάδας, Λευτέρης Μπουζάκης.

Παρ’ όλα αυτά, οι δύο άνδρες της ομάδας των Χανίων ενώ παρακολούθησαν με ενδιαφέρον τη συζήτηση που υπήρξε, δεν τοποθετήθηκαν δημόσια ούτε ζήτησαν να πάρουν το λόγο.

Ρεπορτάζ: Athlitiko – Μάκης Καρτσωνάκης

The post Χανιά: Δήλωσαν «παρών» σε συνάτηση με τον Αυγενάκη appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com