Χανιά: Με προβλήματα αναχωρούν για Κέρκυρα

Αρκετά προβλήματα παρουσιάστηκαν τις τελευταίες ημέρες στα Χανιά εν όψει της αποστολής για την Κέρκυρα.

Ο Χρήστος Γρομητσάρης διαγνώστηκε με κάταγμα στα πλευρά από το παιχνίδι με τον Πλατανιά, ενώ σε μία από τις τελευταίες προπονήσεις της εβδομάδας ο Ξενοφών Πάνος υπέστη κάταγμα σε δύο δάκτυλα του χεριού του.

Gromitsaris Panos

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ενημέρωση των Χανίων για την αποστολή:

Το μεσημέρι της Παρασκευής (15/11) πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση της ομάδας μας πριν από την αναχώρηση για την Κέρκυρα.

Την εβδομάδα αυτή δεν έλειψαν τα προβλήματα, τόσο με τραυματισμούς ποδοσφαιριστών όσο και με τη δυσκολία στην προετοιμασία για τον αγώνα λόγω των κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στα Χανιά.

Η τελευταία προπόνηση πριν τη βραδινή αναχώρηση περιλάμβανε ασκήσεις συναρμογής στην προθέρμανση, ποδοβόλεϊ και ασκήσεις τακτικής.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Κάσσος (προληπτικά) και Τριανταφυλλάκος (ενοχλήσεις στον λαγονοψοΐτη), ενώ με ενοχλήσεις ολοκλήρωσε το πρόγραμμα ο Λεοζίνιο.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ

Στους άτυχους του Νοεμβρίου για την ομάδα μας, μετά τον Χρήστο Γρομητσάρη, που διαγνώστηκε με κάταγμα στα πλευρά από το παιχνίδι με τον Πλατανιά, προστέθηκε και ο Ξενοφών Πάνος που υπέστη κάταγμα σε δύο δάκτυλα του χεριού του κατά τη διάρκεια μιας εκ των τελευταίων προπονήσεων της εβδομάδας.
Εκτός “μάχης” υπενθυμίζεται ότι είναι και ο Νίκος Ζιαμπάρης, που υπέστη ρήξη χιαστού και θα μείνει αρκετούς μήνες εκτός δράσης.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Στην αποστολή συμμετέχουν οι εξής 18 ποδοσφαιριστές: Κουτζαβασίλης, Λαζαρίδης, Σελινιωτάκης, Σωτηράκος, Καραγεώργης, Ανδρέου, Κάσσος, Ουνγιαλίδης, Παπαχρήστος, Μουμίν, Παναγιωτούδης, Μαρτίνεθ, Βρεττός, Δημητριάδης, Αρναρέλλης, Κουσκουνάς, Ναζλίδης, Τζιώρας.

The post Χανιά: Με προβλήματα αναχωρούν για Κέρκυρα appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...