Χανιά: Στόχος το δυναμικό ξεκίνημα

Ενας ακριβώς μήνας απομένει για την ομάδα των Χανίων προκειμένου να θέσει στην τελική ευθεία την προετοιμασία για την έναρξη του πρωταθλήματος.

Σε γενικές γραμμές, το αποτέλεσμα της κλήρωσης αντιμετωπίζεται ουδέτερα, καθώς η άποψη που υπάρχει στα Χανιά, είναι ότι όλοι θα παίξουν με όλους. Τα Χανιά έχουν την ευκαιρία να ξεκινήσουν πάντως τη χρονιά, δίνοντας ένα παιχνίδι εντός έδρας απέναντι στη Δόξα Δράμας με το στόχο να είναι η νίκη προκειμένου η αφετηρία να είναι η καλύτερη δυνατή.

Σημειώνεται ότι το ζήτημα αυτό απασχολεί τα Χανιά, τα οποία θα ήθελαν να ξεκινήσουν φέτος μ’ έναν δυναμικό τρόπο, αντίθετα με ό,τι έχει συμβεί τα τελευταία δύο χρόνια όπου ουσιαστικά η άσχημη αρχή στο πρωτάθλημα αποτέλεσε τροχοπέδη στα σχέδια που υπήρχαν στη συνέχεια της κάθε σεζόν.

Σε κάθε περίπτωση, η προετοιμασία δεν εξελίσσεται και με τον καλύτερο τρόπο από τη στιγμή που υπάρχουν αυτοί οι περιορισμοί λόγω του κορονοϊού, καθώς υπό άλλες συνθήκες θα γινόντουσαν και φιλικά παιχνίδια. Αυτή τη στιγμή, τα μοναδικά που έχει γίνει γνωστό ότι θα διεξαχθούν, είναι αυτά με Εργοτέλη και ΟΦΗ -και τα δύο στο Ηράκλειο- στις 3 και 10 Οκτωβρίου αντίστοιχα.

Πηγή: Athlitiko

The post Χανιά: Στόχος το δυναμικό ξεκίνημα appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com