Χανιά: Όλα για όλα στο Διαιτητικό!

Αυτή είναι η τελευταία ελπίδα ουσιαστικά που υπάρχει προκειμένου ν’ αλλάξουν τα δεδομένα και το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 1 τη νέα περίοδο να… διευρυνθεί αριθμητικά.

Παρότι είχε δοθεί η εντύπωση για τα Χανιά ότι σε πρώτη φάση δεν θα προσέφευγαν δικαστικά παρά την αναφορά που είχαν κάνει στο εξώδικο προς την ΕΠΟ, εν τέλει αποφάσισαν να προχωρήσουν σε αυτή την απόφαση και ως εκ τούτου μαζί με το θέμα της Ξάνθης και του Απόλλωνα Σμύρνης, που επιδιώκουν την ακύρωση του μπαράζ, προς αυτή την κατεύθυνση προστίθενται και τα Χανιά.

Αυτή είναι και η τελευταία διέξοδος που έχει απομείνει στα Χανιά προκειμένου να επιζητήσουν την άνοδο στην παραπάνω κατηγορία.

Το αισιόδοξο σενάριο είναι πως εφόσον απορριφθεί το μπαράζ, θα θεωρηθεί δύσκολο να διεξαχθεί το νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ με 15 ομάδες, άρα θα μπορούσε να “προκριθεί” η ομάδα των Χανίων ως 16η. Το αρνητικό είναι ότι μέχρι σήμερα, τουλάχιστον όσες φορές τέθηκε σε διαβούλευση το ζήτημα της αναδιάρθρωσης, δεν υπήρξε συζήτηση για περισσότερες από 15 ομάδες…

Από την άλλη, το ζήτημα βρίσκεται πλέον στην πραγματικότητα που έχει, καθώς από τη μία υπάρχουν βάσιμες πιθανότητες να ακυρωθεί το μπαράζ, η διεξαγωγή του οποίου αποτελούσε ούτως ή άλλως “σκάνδαλο” για το χρόνο που αποφασίζεται να παιχθεί και επίσης, θέλοντας και μη, εφόσον ακυρωθεί η πραγματοποίηση του θα τεθεί το ζήτημα της παρουσίας 16 ομάδων στο νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ.

Μένει να φανεί οριστικά τι θα ακολουθήσει, με τα Χανιά να πραγματοποιούν την απέλπιδα προσπάθεια ουσιαστικά προκειμένου να γυρίσουν “τούμπα” το σκηνικό και να μπορέσουν να σφραγίσουν την συμμετοχή τους στη Σούπερ Λιγκ.

Πηγή: athlitiko

The post Χανιά: Όλα για όλα στο Διαιτητικό! appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...