Χαραλαμπίδης: «Να κάνουμε μία νέα αρχή»

Στο τιμόνι του Τυρνάβου 2005 θα βρίσκεται από εδώ και στο εξής ο Αποστόλης Χαραλαμπίδης, με τον έμπειρο τεχνικό να αντικαθιστά τον Άγγελο Διγκόζη.

Γράφει ο Δημήτρης Αγραφιώτης

Η συμφωνία του Αποστόλη Χαραλαμπίδη με τον κ. Μπρέζα ήρθε το απόγευμα της Τρίτης, με τον έμπειρο τεχνικό να έχει δουλέψει σε αρκετές ομάδες έως τώρα όπως η Νίκη Βόλου, η Καβάλα, η Νέα Σαλαμίνα, η Βέροια και η Καλλιθέα.

Το ArenaLarissa.gr επικοινώνησε με τον Αποστόλη Χαραλαμπίδη, όπου αναφέρθηκε στην συμφωνία με τον κ. Μπρέζα, για την διακοπή του πρωταθλήματος όπου σύμφωνα με τον ίδιο αυτό τον ευνοεί, ενώ μίλησε και για το παιχνίδι με αντίπαλο την ΑΕΛ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Αποστόλης Χαραλαμπίδης στο ArenaLarissa.gr:

Για την συμφωνία με τον Τύρναβο 2005:

«Μετά το άτυχο αποτέλεσμα του Τυρνάβου με τον Αγροτικό Αστέρα, έκανα μία συζήτηση με τον κ. Μπρέζα και είδα πως είναι ένας αξιόλογος άνθρωπος που σου εμπνέει εμπιστοσύνη και σιγουριά. Ο Τύρναβος είναι ένα υγιές σωματείο και ο κ. Μπρέζας θέλει να τον φθάσει ψηλά. Ο πρόεδρος της ομάδας με κέρδισε και φθάσαμε σε συμφωνία. Η ομάδα δεν ξεκίνησε καλά τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα,  θέλουμε να κάνουμε μία νέα αρχή για να φθάσει ο Τύρναβος και πάλι στον δρόμο των επιτυχιών».

Για τις λύσεις που μπορεί να βρει ο Τύρναβος 2005, ώστε να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα:

«Έχω δει τον Τύρναβο σε δύο παιχνίδια και οι συγκυρίες δεν βοήθησαν, έτσι ώστε η ομάδα να πάρει τους βαθμούς της νίκης. Υπάρχουν δυνατότητες από τους παίκτες και θα ρίξουμε το βάρος στην ψυχολογία. Πρέπει η ομάδα να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα».

Για τα πολλά νέα παιδιά που υπάρχουν στο ρόστερ:

«Είναι και θετικό αλλά και αρνητικό. Τα νέα παιδιά έχουν όνειρα και φιλοδοξίες, όμως χρειάζεται εμπειρία και οι έμπειροι παίκτες θα κρατήσουν την ομάδα σε υψηλά στάνταρ».

Για το αν ετοιμάζεται να κάνει αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα σε σχέση με αυτή του Άγγελου Διγκόζη:

«Αυτές τις πρώτες γνωρίζω τα παιδιά και τους αξιολογώ μέσα από τις προπονήσεις. Κάποια παιδιά τα ξέρω, καθώς έχουμε συνεργασθεί στο παρελθόν σε άλλες ομάδες. Είναι θετικό που δεν παίζουμε την Δευτέρα, ενώ ίσως υπάρξουν κάποιες αλλαγές μετά την αξιολόγηση που θα γίνει».

ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ - ΜΠΡΕΖΑΣ

Για την διακοπή του πρωταθλήματος της Football League:

«Μετά την αλλαγή του προπονητή στην ομάδα που έγινε, θέλω να γνωρίσω τα παιδιά. Θεωρώ πως είναι θετικό για εμένα η διακοπή του πρωταθλήματος, καθώς θα έχω περισσότερο χρόνο για να δουλέψω με τους παίκτες της νέας μου ομάδας».

Για την αλλαγή της ώρας των προπονήσεων του Τυρνάβου 2005:

«Συνήθιζα από παλιά σε όλες τις ομάδες που ήμουν να κάνω πρωινή προπόνηση με τους παίκτες μου. Πιστεύω πως είναι καλύτερες οι πρωινές προπονήσεις ενώ θα γίνονται και απογευματινές».

Για το παιχνίδι με αντίπαλο την ΑΕΛ:

«Είναι ένα τοπικό ντέρμπι, καθώς η ΑΕΛ είναι μία μεγάλη ομάδα. Υπάρχουν ιδιαιτερότητες στο παιχνίδι αυτό και θα προσπαθήσουμε να είμαστε έτοιμοι, έτσι ώστε να αποσπάθουμε κάτι θετικό από αυτόν τον αγώνα».

Τέλος, για την κοινή έδρα αυτήν του Σταδίου Αλκαζάρ:

«Το γήπεδο του Αλκαζάρ δίνει μία ιδιαιτερότητα παραπάνω στο παιχνίδι αυτό ανάμεσα στον Τύρναβο και την ΑΕΛ. Να γίνει ένα καλό παιχνίδι χωρίς έκτροπα και να το ευχαριστηθεί ο κόσμος».