Χασανίδης στην Νίκαια

Ο Χρήστος Χασανίδης αποτελεί πλέον τον νέο προπονητή του Γ.Σ. Νίκαια με κύριο και μοναδικό στόχο η παραμονή του ιστορικού στλλόγου της Νίκαιας στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ.

Ο Χρήστος Χασανίδης έρχεται στη Νίκαια σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος, όπου μετά από εφτά σερί ήττες, με υπηρεσιακό προπονητή τον Βλάντο Μαϊστρένκο, κατάφερε και κέρδισε τους μέχρι τότε αήττητους Τιτάνες Παλαμά στην τελευταί αγωνιστική του 2011 και πλέον βρίσκεται στην προτελευταία θέση της φετινής κατάταξης.

Το Βιογραφικό

Ο νέος προπονητής του Γ.Σ. Νίκαιας, αγωνίστηκε ως παίκτης στη Νίκαια όταν η ομάδα είχε ανέβει στη Γ’ εθνική κατηγορία κατά την περίοδο 2003-2004. Το 2001 αγωνιζόταν με τον ΓΣ Λάρισας ενώ τα τελευταία δύο χρόνια ανήκε στο τεχνικό επιτελείο του Φοίνικα.

Το 1999 κέρδισε με την ομάδα του Κεραυνού το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Εφήβων με προπονητή τον δάσκαλο Βλάντο Μαϊστρένκο. Εν τω μεταξύ χθες και σήμερα τα τμήματα υποδομής της Νίκαιας Junior, Μίνι και Παιδικό του Γ.Σ. Νίκαιας αγωνίζονται υπό την καθοδήγηση του προπονητή τους Βλάντο Μαϊστρένκο σε μίνι τουρνουά με τα αντίστοιχα τμήματα του Sports Academy Λάρισας. Στους συμμετέχοντες θα μοιραστούν αναμνηστικά δώρα ενώ θα δοθούν έπαθλα στους νικητές των διαγωνισμών.