Χατζηδιαμαντής: «Πρωτόγνωρο αυτό που ζούμε»

Ο βοηθός προπονητή και γυμναστής του Πόρου κ. Γιώργος Χατζηδιαμαντής, μίλησε στον ‘’mpaladoro.gr’’ για το δεύτερο lockdown και την αναστολή του πρωταθλήματος, τον προγραμματισμό και κατά πόσο επηρεάζεται από τη νέα αυτή διακοπή η ομάδα, καθώς και τη μέχρι τώρα πορεία του Πόρου στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Όπως υπογράμμισε ο έμπειρος τεχνικός, είναι υποχρεωμένοι όλοι να ακολουθήσουν τις οδηγίες της πολιτείας, ενώ τόνισε και τις δυσκολίες που υπάρχουν με τις αναστολές και τις επανεκκινήσεις σε τακτά χρονικά διαστήματα λόγω της πρωτόγνωρης αυτής κατάστασης. Όσον αφορά τον Κρητικό όμιλο της Γ’ εθνικής, ο κ. Χατζηδιαμαντής δήλωσε ότι βάση όσων είδαμε τις πρώτες 4 αγωνιστικές, ήταν ένα πρωτάθλημα αμφίρροπο χωρίς ξεκάθαρα φαβορί, με αρκετά ποιοτικά παιχνίδια, πολλά γκολ και έντονο ενδιαφέρον σε όλες τις αναμετρήσεις.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Χατζηδιαμαντή:

Ερ.: Ένα πρώτο σχόλιο για αυτό το δεύτερο lockdown.

Απ.: Εμείς από την μεριά μας έχουμε υποχρέωση να ακολουθούμε τις οδηγίες της πολιτείας όσον αφορά τα μέτρα εναντίον της πανδημίας, άρα και σε αυτό το λοκνταουν είμαστε υποχρεωμένοι να σταματήσουμε τις προπονήσεις και να περιμένουμε το πράσινο φως για να επανεκκινήσουμε. Είναι βέβαια πολύ δύσκολο αυτό και πρωτόγνωρο, να σταματάμε και να ξεκινάμε σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Ερ.: Κατά πόσο επηρεάζει τον προγραμματισμό της ομάδας και τη φυσική κατάσταση των ποδοσφαιριστών σας; Οι παίκτες σας με τι συναισθήματα αντιμετώπισαν το γεγονός της αναστολής των δραστηριοτήτων τους;

Απ.: Έχουμε δώσει πρόγραμμα ατομικό στον κάθε ποδοσφαιριστή έτσι ώστε να μπορέσει να έρθει όσο το δυνατόν πιο έτοιμος όταν ξαναμπούμε στο γήπεδο για προπόνηση. Έτσι κι αλλιώς θα μας δοθεί ένας εύλογος χρόνος μέχρι να φτάσουμε σε ρυθμό για αγώνα. Το σίγουρο είναι ότι θα χρειαστούν πάλι 3-4 αγώνες πρωταθλήματος για να βρούνε οι ομάδες τον αγωνιστικό τους ρυθμό. Όλο αυτό λειτουργεί εις βάρος του αγωνιστικού κομματιού οπότε και περιμένω χαμηλό θέαμα τις πρώτες αγωνιστικές μετά την επανεκκίνηση. Όπως καταλαβαίνετε αυτό δεν είναι καλό για κανέναν μας, πολύ περισσότερο για τους ποδοσφαιριστές ειδικά στη ψυχολογία τους.

Ερ.: Φοβάστε για παράταση των περιοριστικών μέτρων και τι θα σημαίνει αυτό για το πρωτάθλημα;

Απ.: Φοβάμαι ότι δεν θα ξεκινήσουμε στις 30 Νοεμβρίου που είπαν οι ειδικοί, μάλλον πάμε για 15 Δεκεμβρίου έτσι ώστε να είμαστε έτοιμοι στις 15 Γενάρη να ξαναπαίξουμε αγώνα πρωταθλήματος. Αν ο μη γένοιτο πάει πιο μακριά η έναρξη, πολύ φοβάμαι ότι δεν θα προλάβουμε τις ημερομηνίες για τις 26 αγωνιστικές που μένουν και νομίζω θα διακοπεί οριστικά το πρωτάθλημα, κάτι που δεν το εύχεται κανείς.

Ερ.: Πως κρίνετε, με βάση την εικόνα που είδατε τις αγωνιστικές που προηγήθηκαν, το πρωτάθλημα του Κρητικού ομίλου και την μέχρι τώρα πορεία του Πόρου;

Απ.: Βάση όσων είδαμε τις πρώτες 4 αγωνιστικές, ήταν ένα πρωτάθλημα αμφίρροπο χωρίς ξεκάθαρα φαβορί, με αρκετά ποιοτικά παιχνίδια, με αρκετά γκολ και έντονο ενδιαφέρον σε όλες τις αναμετρήσεις. Εμείς είμασταν μια αρκετά σφιχτή και ισορροπημένη ομάδα, ίσως από τις λίγες ομάδες με τόσους καινούργιους παίκτες χωρίς ένα δυνατό κορμό από πέρυσι, με προπονητές καινούργιους επίσης, άρα για τη δεδομένη χρονική στιγμή και εννοώ μετά από ένα τρίμηνο προπονήσεων είμαστε ευχαριστημένοι και από τα παιχνίδια που παίξαμε και από την συγκομιδή βαθμών. Όταν φτάσουμε τις 10 αγωνιστικές που σημαίνει το ένα τρίτο των παιχνιδιών, τότε θα έχω πιο ξεκάθαρη άποψη και για την δική μου ομάδα και για τον όμιλο γενικά.

Δείτε επίσης:

Γ’ Εθνική: Αγωνία για το μέλλον του πρωταθλήματος

«Έσπασε» ο Κάρλο Αντσελότι για τον Μαραντόνα – Βίντεο

Ταΐρης: Είμαστε… σα να μην υπάρχουμε για κάποιους!

The post Χατζηδιαμαντής: «Πρωτόγνωρο αυτό που ζούμε» appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com