Χατζηεμμανουήλ: Να φέρουμε τον Φωστήρα εκεί που ανήκει!

Νέα σεζόν, νέοι στόχοι για τον Βασίλη Χατζηεμμανουήλ. Ο 20χρονος τερματοφύλακας του Φωστήρα μίλησε στην επίσημη σελίδα της ομάδας για τους επιθυμητούς στόχους της ομάδας, τις εξαιρετικές εμφανίσεις του, αλλά και τον δανεισμό του από την ΑΕΚ.

Όσον αφορά στο μήνυμά του πως τον κόσμο της ομάδας; Θα φέρουμε τον Φωστήρα εκεί που ανήκει…

Δύσκολο ματς με τον πρωτοπόρο Πανθηραϊκό. Πως βλέπεις το αυριανό παιχνίδι με βάση την εικόνα σας αλλά και την ψυχολογία σας μετά το ματς με την Καλλιθέα;

Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Υπάρχει μια παραπάνω δυσκολία γιατί παίζουμε σε ένα νησί. Σε ένα γήπεδο μικρό. Ο Πανθηραϊκός είναι μια πολύ έμπειρη ομάδα και θα κατέβει να πάρει τη νίκη. Αλλά κι εμείς έχουν έρθει εδώ για τον ίδιο σκοπό και πιστεύω πως αν είμαστε 100% συγκεντρωμένοι στο πλάνο του προπονητή και σε αυτά που έχουμε δουλέψει στις προπονήσεις θα φύγουμε με ένα θετικό αποτέλεσμα.

Πως βλέπεις την ομάδα με τα μέχρι τώρα αποτελέσματα;

Έχουμε κάνει πολύ καλή αρχή. Να σου πω την αλήθεια μετά από αυτή την προετοιμασία που κάναμε, το περίμενα! Όμως σημασία έχει η διάρκεια, και είμαστε ακόμη στην αρχή. Στη διάρκεια θα φανεί πόσο καλά έχουμε προετοιμαστεί.

Είχες πολύ καλές εμφανίσεις τόσο στο Κερατσίνι με το πέναλτι όσο και στο ματς με την Καλλιθέα. Ποιος είναι ο δικός σου στόχος μέσα από τις εμφανίσεις σου και από τον Φωστήρα;

Όσο μπορώ να βοηθήσω την ομάδα να φέρνει θετικά αποτελέσματα για να φτάσει πρώτα εκείνη στους επιθυμητούς της στόχους, που είναι το Πρωτάθλημα, γιατί είναι μια μεγάλη ομάδα ο Φωστήρας. Εγώ προσωπικά θέλω να ακούγομαι, θέλω μέσα από τον Φωστήρα και βοηθώντας τον να κάνω το βήμα παραπάνω.

Πολλοί υποστηρίζουν ότι η θέση  του τερματοφύλακα είναι ίσως από τις πιο δύσκολες και υπεύθυνες θέσεις. Εσύ συμφωνείς με αυτό και αν ναι γιατί;

Σίγουρα είναι τεράστια ευθύνη του να είσαι τερματοφύλακας. Για μένα είναι από τις πιο δύσκολες θέσεις από την άποψη της ψυχολογίας, διότι σε οποιαδήποτε άλλη θέση αν γίνει ένα λάθος υπάρχουν άλλοι 10  να κάνουν να μην φανεί το λάθος αυτό.

Ενώ όταν κάνει το λάθος ο τερματοφύλακας είναι από πίσω τα δίχτυα, οπότε αναπόφευκτα θα εκτεθείς πρώτα εσύ και θα εκθέσεις και την ομάδα.

Έφυγες από την ΑΕΚ, ήρθες δανεικός στον Φωστήρα. Θέλεις να επιστρέψεις στην Ένωση, και αν ναι πότε θεωρείς πως θα ήταν η κατάλληλη στιγμή;

Εννοείται πως θέλω να γυρίσω στην ΑΕΚ. Ένας λόγος που έφυγα είναι για να γυρίσω πιο έτοιμος. Τώρα πότε είναι η κατάλληλη στιγμή θα το κρίνει η ΑΕΚ, όχι εγώ.

Το μόνο που κοιτάω είναι να βελτιώνομαι, να παίζω όσο περισσότερο μπορώ, να βοηθάω την ομάδα στην οποία είμαι αυτή τη στιγμή και από εκεί και πέρα θα έρθει η στιγμή που θα γυρίσω.

Τι θεωρείς ότι έχεις βελτιώσει στον τρόπο που παίζεις, σε σχέση με τότε που έπαιζες στην ΑΕΚ;

Με το που έπαιξα σε ανδρικές ομάδες -γιατί στην ΑΕΚ έπαιξα μέχρι την Κ20- έχει μπει το κομμάτι της εμπειρίας. Παίρνω παιχνίδια, βιώνω καταστάσεις που δεν έχω βιώσει ξανά μέσα στο γήπεδο. Είναι πιο δύσκολα, γιατί η ομάδα κυνηγάει το αποτέλεσμα οπότε υπάρχει παραπάνω πίεση.

Πιο πολύ αυτό το κομμάτι, της εμπειρίας και της ψυχολογίας έχω πάρει από τη Γ’ Εθνική, γιατί και τακτικά με έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Κατά τα άλλα τεχνικά, με βελτιώνει, αλλά την προεργασία την έχω κάνει στην ΑΕΚ.

Ήρθες φέτος στην ομάδα. Πως σε υποδέχτηκαν οι συμπαίκτες σου, παλαιότεροι και καινούργιοι;

Πολύ όμορφα! Γενικά, τα παιδιά γνωρίζονταν πολύ καιρό μεταξύ τους. Δεν υπάρχουν πολλοί καινούργιοι παίκτες. Τα παλιά παιδιά με αγκάλιασαν και πλέον έχουμε κάνει ένα πολύ δυνατό σύνολο με πολύ καλές σχέσεις και πιστεύω είναι ένα από τα μυστικά της φετινής καλής πορείας της ομάδας.

Το μήνυμά σου προς τον κόσμο του Φωστήρα.

Καταρχήν, ευχαριστούμε μέχρι τώρα για την στήριξη. Για μένα είναι πολύ πρωτόγνωρο αυτό, καθώς έπαιζα σε ηλικιακά μικρές κατηγορίες και δεν έχω ξαναδεί τόσο πολύ κόσμο στο γήπεδο.

Ελπίζω να συνεχίσει να έρχεται στο γήπεδο κι ελπίζω να τον ωθήσουμε να έρχεται με τα αποτελέσματά μας στο γήπεδο. Κι επιτέλους να φέρουμε τον Φωστήρα εκεί που ανήκει!

Πως βλέπεις ή πως θα ήθελες να δεις τον εαυτό σου σε 5 χρόνια;

Το όνειρο ζωής μου είναι να παίξω στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο. Σε 5 χρόνια θέλω να φαντάζομαι τον εαυτό μου τερματοφύλακα στην ομάδα που ανδρώθηκα, στην ΑΕΚ.

The post Χατζηεμμανουήλ: Να φέρουμε τον Φωστήρα εκεί που ανήκει! appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...