“Χείμαρρος” θέλει να παρουσιαστεί η Μαρμαρίνη!

Ο Χείμαρρος Μαρμαρίνης μετά από μια πολύ καλή περσινή χρονιά κατάφερε εν τέλει να κερδίσει την άνοδο του στη Β΄ ΕΠΣ Λάρισας μέσα από την διαδικασία των μπαράζ και πλέον την χρονιά που βρίσκεται στα “σκαριά” θα αγωνιστεί στον 1ο όμιλο της Β΄ τοπικής κατηγορίας.

Ο πρόεδρος του συλλόγου, Κλεάνθης Συρακούλης έκανε ότι περνούσε από το χέρι του ούως ώστε ο Χείμαρρος να παρουσιατεί 100% έτοιμος στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος, πραγματοποιώντας σημαντικές και ποιοτικές προσθήκες που ήρθαν να “κουμπώσουν” το ήδη καλό υλικό που υπήρχε από την περασμένη σεζόν.

Βέβαια όπως τόνισε και ο ίδιος ο Χείμαρρος δεν έχει κλείσει μεταγραφικά και περιμένει εντός των επόμενων ημερών 2 – 3 προσθήκες ακόμη. Πιο αναλυτικα:

“Αρχικά να ευχηθώ σε όλους των ερασιτεχνικών ομάδων και του χώρου γενικότερα καλή ποδοσφαιρική χρονιά έχοντας υγεία πάνω από όλα και μέσα από τη δουλειά ο καθένας ξεχωριστά θα πετύχει τους στόχους του. Εμείς προσωπικά όπως και πέρυσι έτσι και φέτος θα κοιτάξουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο μέσα από το οποίο θα έρθει και μια καλή πορεία, στην οποία στο τέλος θα κάνουμε “ταμείο”. Μεταγραφικά η ομάδα ενισχύθηκε σημαντικά στη καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο ενώ περιμένουμε ακόμη είμαστε σε συζητήσεις με δύο παιδιά με τα οποία θέλουμε να ελπίζουμε πως θα έχουμε θετική έκβαση”.

Από εκεί και πέρα ο νέος και φιλόδοξος προπονητής, Χρήστος Τασιούλης πήρε τον λόγο για να προσθέσει: “Καλή χρονιά να έχουμε. Όπως τα περισσότερα παιδιά έτσι και εγώ φέτος ήρθα στο Χείμαρρο. Είμαστε μια ομάδα νεοφώτιστη που όμως παρόλα αυτά έχουμε ένα πολύ καλό υλικό με το οποίο μπορούμε να πρωταγωνιστήσουμε στη Β΄ κατηγορία. Ο στόχος είναι ξεκάθαρα ο πρωταθλητισμός γιατί εάν πούμε πως είναι η παραμονή τότε θα έχουμε προβλήματα στα μέσα της χρονιάς”.

Έπειτα ο λόγος πέρασε στους πρωταγωνιστές του γηπέδου με τον Γιάννη Κωστούλη να τονίζει: “Υγεία να έχουμε πάνω από όλα όλοι μας, να ευχαριστηθούμε αυτό που κάνουμε και που αγαπάμε. Φέτος έχουμε μια νέα ομάδα με πολύ ταλέντο. Ελπίζω σε μια καλή παρουσία μας στα γήπεδα της Β΄ κατηγορίας και παίζοντας καλό ποδόσφαιρο ελπίζουμε αρχικά στην άνετη παραμονή μας και από εκεί και πέρα όπου μας βγάλει.

Δημήτρης Παπαθανασίου (Ποδοσφαιριστής): “Εύχομαι να πάνε όλα καλά. Να έχουμε μια καλή ομάδα έχοντας μέσα σε αυτήν καλό κλίμα και από εκεί και πέρα μέσα από τη δουλειά πιστεύω να καταφέρουμε ότι το καλύτερο για εμάς. Στόχος μας είναι να πετύχουμε μια άνετη παραμονή και γιατί όχι να κοιτάξουμε και ψηλότερα εάν μας το επιτρέψουν οι συνθήκες”.

Γιώργος Τσάτος (Ποδοσφαιριστής): “Κάθε νέα χρονιά ξεκινά με ελπίδες. Πέρυσι ανεβήκαμε στα μπαράζ. Φέτος ελπίζουμε πρώτα στη παραμονή και μετ΄ έπειτα ότι ήθελε προκύψει. Όλες οι νεοφώτιστες ομάδες πάντα κύριο μέλημα τους έχουν την παραμονή τους στη κατηγορία και από εκεί και πέρα να έχουν μια καλή χρονιά”.

 

Γιάννης Τσιούρβας (Ποδοσφαιριστής): “Ήρθα σε μια καινούρια για εμένα ομάδα. Στόχος μου είναι να καθιερωθώ στο σχήμα της και να βοηθήσω με την εμπειρία μου όσο το δυνατόν περισσότερο για να έχουμε μια καλή πορεία αλλά και για να βοηθήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο τα νεαρότερα παιδιά στα πρώτα τους ποδοσφαιρικά βήματα. Για στόχο δεν θα μιλήσω, απλώς να τονίσω πως τρώγοντας ανοίγει η όρεξη. Το ποδόσφαιρο για όσους έχουν παίξει είναι τρόπος ζωής και όσοι έχουν παίξει και τον αγαπούν δεν μπορούν να το αφήσουν εύκολα. Αυτό συμβαίνει και σε μένα και έτσι θέλω ακόμη και σήμερα να συνεχίσω να αγωνίζομαι”.

Το πάρε – δώσε:

Ήρθαν: Παπαθανασίου (ΑΕΛ Νέων), Σκλίκας (Μελία), Τσιούρβας (Δομένικο), Τσιάρας (Δομένικο), Τσεκούρας (Μαγουλίτσα Καρδίτσας).

Έφυγαν: Πατσώνης (Παραπόταμος), Μπαλογιάννης Γιάννης (Τοξότης Λάρισας).