«Χιλιοβασανισμένη» πρεμιέρα στη Β’ ΕΠΣ Λάρισας στο ΣΚ!

Έχοντας περάσει από… 1.000 κύματα, πρεμιέρα το Σάββατο 05/11 και ώρα 15:00 κάνει και η Β’ ΕΠΣ Λάρισας!

Συγκεκριμένα το Σάββατο ξεκινούν ο 1ος και 3ος Όμιλος, ενώ σκυτάλη την Κυριακή 06/11 και ίδια ώρα θα πάρει και ο 2ος Όμιλος της Β’ ΕΠΣ Λάρισας.

1ος Όμιλος

Στον 1ο Όμιλο ουσιαστικά μιλάμε για τον Όμιλο της «Ελασσόνας» με τις γνωστές Λαρισινές «ενέσεις».

Στη πρεμιέρα στο γήπεδο της Ελασσόνας η Ακαδημία Ελασσόνας θα υποδεχθεί τον Κεραυνό Δρυμού, ενώ στο «Βιολογικό» της Νέας Σμύρνης η Δόξα Βαλανίδας θα φιλοξενήσει την Δόξα Αργυροπουλίου. Στο «Ζέρμα-Γαλάτου» του Τυρνάβου η Ακαδημία θα υποδεχθεί την Αναγέννηση Ευαγγελισμού, ενώ στα «Ταμπάκικα» οι Αμπελόκηποι θα φιλοξενήσουν την ΑΕΛ.

Τέλος το πρόγραμμα του 1ου Ομίλου θα κλείσει την Κυριακή στον Αμπελώνα εκεί όπου ο ομώνυμος Αμπελωνιακός θα φιλοξενήσει τον Ιπποκράτη Λάρισας.

ΑΠΟΕΛ 05/11 Δρυμός
Αμπελόκηποι 05/11 ΑΕΛ
Βαλανίδα 05/11 Αργυροπούλι
Ακαδημία Τυρνάβου 05/11 Αναγέννηση Ευαγγελισμού
Αμπελωνιακός 06/11 Ιπποκράτης

2ος Όμιλος

Στον 2ο Όμιλο ουσιαστικά μιλάμε για τον Όμιλο των «Τεμπών» με τις γνωστές Λαρισινές «ενέσεις» με την πρεμιέρα να έχει οριστεί για την Κυριακή 06/11.

Στη πρεμιέρα στο γήπεδο της Ανθούπολης το μεγάλο φαβορί του Ομίλου θα υποδεχθεί την προερχόμενη από την Α’ ΕΠΣ Λάρισας, Αστραπή Ν. Πολιτείας σε ένα συν όλων των άλλων γειτονικό ντέρμπι. Στο «Μητσιπόνας Α’» ο Προμηθέας Λάρισας θα φιλοξενήσει τον πάντα υπολογίσιμο Φιλοκτήτη Μελιβοίας. Στη «παραλία» του Στομίου θα «κατέβει» λίγα χιλιόμετρα από τις πλαγιές του Ολύμπου η νεοσύστατη Αναγέννηση Ολύμπου για να αγωνιστεί με το τοπικό… καμάρι του Θερμαϊκού, ενώ στη νεοφώτιστη Ελάτεια θα ταξιδέψει ο Απόλλωνας Γαλήνης. Τέλος, στη Γλαύκη, η ομώνυμη Δάφνη του Σάκη Τσιάρα πλέον θα υποδεθχεί τον Λαρισαϊκό του… Θοδωρή «Φίγκο» Γεωργούλα.

Ανθούπολη 06/11 Αστραπή Ν. Πολιτείας
Ελάτεια 06/11 Γαλήνη
Γλαύκη 06/11 Λαρισαϊκός
Στόμιο 06/11 Αναγέννηση Ολύμπου
Προμηθέας 06/11 Φιλοκτήτης Μελιβοίας

3ος Όμιλος

Στον 3ο Όμιλο ουσιαστικά μιλάμε για τον Όμιλο των «Φαρσάλων» με τις γνωστές και εδώ Λαρισινές «ενέσεις». Ο όμιλος αυτός κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 05/11.

Στη πρεμιέρα και σε γήπεδα της Λάρισας, ο ΠΑΟ Αβέρωφ θα φιλοξενήσει το Ελευθεραί στο Αβέρωφ, ενώ στο γήπεδο της Νέας Πολιτείας η Ομόνοι θα υποδεθχεί τα Βούναινα. Στο «Νεάπολης Β’» ο νεοφώτιστος Διογένης Λάρισας θα φιλοξενήσει τον επίσης… νεοφώτιστο Μαχητή Τερψιθέας.

Εκτός συνόρων πόλης και στην Υπέρεια θα διεξαχθεί το Φαρσαλινό ντέρμπι της Δοξας Υπέρειας με τον Ολυμπιακό Αμπελιάς, ενώ στους Αγίους Αναργύρους ο Ατρόμητος φιλοξενεί τον Μέγα Αλέξανδρο Χαλκιάδων.

ΠΑΟΛ Αβέρωφ 05/11 Ελευθεραί
Υπέρεια 05/11 Αμπελιά
Αγ. Ανάργυροι 05/11 Χαλκιάδες
Διογένης 05/11 Μαχητής Τερψιθέας
Ομόνοια 05/11 Βούναινα