Χορεύοντας στην βροχή o Βρυότοπος…

Σε ένα παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε κάτω απο καταρρακτώδης βροχή και σε έναν αγωνιστικό χώρο  που βοηθούσε να παιχτεί ποδόσφαιρο η ομάδα του Βρυοτόπου επικράτησε την ομάδα του Δαμασούλι με σκορ 5-1.

Να σημειωθεί πως αυτή η νίκη του Βρυοτόπου είναι η πρώτη μετα απο 7 χρόνια απουσίας της ομάδας απο τις ποδοσφαιρικούς πίνακες του Νομού Λάρισας.

Το φιλμ του αγώνα

3′  1 – 0 Μόλις στο 3′ λεπτό ωραία ατομική κίνηση του Ραποτίκα αποφεύγει δυο αντιπάλους και με ωραία λόμπα πραγματοποιεί το 1 – ο.

10′  2 – 0 Στην επόμενη καλή φάση του Βρυοτόπου ο Μπαρμπαγιάννης με ωραίο πλασέ πραγματοποιεί το 2 – 0.

35′  3 – 0 Ο Μπίτης Γ. με ωραία κίνηση και με ωραίο τελείωμα κάνει το 3 – 0 για την ομάδα του Βρυοτόπου.

40′  3 – 1 Μειώνει λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου ο Α. Δούκας για την ομάδα του Δαμασουλίου και διαμορφώνει το τελικό σκορ για το πρώτο ημίχρονο.

55′  4 – 1 Λίγες οι φάσεις του δευτέρου ημιχρόνου σε μια απο αυτές ο Ραποτίκας εκμεταλλεύεται τα πολλά αμυντικά κενά στην άμυνα του Δαμασουλίου και πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στον αγώνα.

75′  5 – 1 Ο Λάνταβος διαμορφώνει το τελικό 5 – 1 με ωραίο σουτ στην κίνηση.

Οι συνθέσεις

Βρυότοπος (Αλέξανδρος Τοκμάκης) Παπαδημητρίου, Μπαρμπαγιάννης, Ζαφείρης,  Ραποτίκας(60′ Κ. Μπίτης), Μούργκας, Μπίτης Γ. Μάγκας, Παπαλέξης, Γκαζγκάνης, Μαλλιάγκας, Λάνταβος

Δαμασούλι (Αστέριος Δούκας) Λέτσιος, Ιωαννίδης, Κανής, Κανάτας, Ματράκης Ν. , Ματράκης Γ. , Νάκας, Α. Δούκας, Αντ. Δούκας(60′ Π.Κανάτας),    Ν. Δούκας, Π. Δούκας