(Χ)ορταστική ισοπαλία στην Γιάννουλη

Με το τελικό αποτέλεσμα (2 – 2), Δήμητρα Γιάννουλης και Μαυροβούνι μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις στην 17η και τελευταία αγωνιστική της «μεγάλης» τοπικής κατηγορίας του Νομού μας.

Οι δύο ομάδες πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας σε ένα χορταστικό από γκολ παιχνίδι (2 – 2).

Έτσι, η ομάδα των Αχιλλέα Μανάκα – Θανάση Δουζένη έφθασε τους είκοσι τρεις βαθμούς και την 7η θέση της βαθμολογίας, ενώ το σύνολο του Δημήτρη Κουκουλιάφκα έφθασε τους είκοσι δύο βαθμούς και βρίσκεται μία θέση πιο κάτω στην τελική βαθμολογία της Α’ ΕΠΣΝ Λάρισας.

Στο 33ο λεπτό ο Βασίλης Σπανός απείλησε με σουτ από θέση βολής και η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας του Κώστα Μπρέλλα, με τον δυναμικό επιθετικό να σκοράρει σε 52′ και 59′ για τους γηπεδούχους που πήραν σημαντικό προβάδισμα.

Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο, καθώς στο 60′ ο Τάφα αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Μάλιστα, οι άνθρωποι της Δήμητρας Γιάννουλης εκφράζουν παράπονα για την πρώτη κίτρινη κάρτα που δόθηκε στον νεαρό ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων…

Στην συνέχεια και στο 75′ ο Θύμιος Μπέτσης είχε την προειδοποιητική βολή με σουτ από θέση βολής που σταμάτησε στο δοκάρι του Κοτλή για να έρθει η μείωση του σκορ και το 2 – 1 στο 84ο λεπτό με τον αριστεροπόδαρο μεσοεπιθετικό του Μαυροβουνίου.

Η λύτρωση για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων με το γκολ του Κλεάνθη Ράχη που έδωσε και τον πολύτιμο βαθμό στο σύνολο του Δημήτρη Κουκουλιάφκα…

Πάντως, στον αγώνα που σημειώθηκαν τέσσερα γκολ, σημειώθηκαν δύο δοκάρια από τους δύο συλλόγους, χάθηκαν ευκαιρίες εκατέρωθεν μπροστά από τις δύο εστίες και οι άνθρωποι της Δήμητρας Γιάννουλης διαμαρτύρονται για τον χρόνο που κρατήθηκε στα τελευταία λεπτά της συνάντησης στο γήπεδο της Γιάννουλης…

Οι Συνθέσεις

Δήμητρα Γιάννουλης (Αχιλλέας Μανάκας – Θανάσης Δουζένης): Κοτλής, Αμπατζίδης (25′ λ.τ. Αετόπουλος), Σαπάκος, Ντόκος, Ντούφας, Μπάμπαλης, Τάφα, Μπάκος (65′ Κατσάμπελας), Ραμάι, Καρβούνης, Σπανός (75′ Φώτος).

Μαυροβούνι (Δημήτρης Κουκουλιάφκας): Μπρέλλας, Μπάγκας Δ. (75′ Εμμανουήλ), Μπατζέλας Β. (75′ Παπαμάνος), Κολιοφούτης, Μπάγκας Κ., Κακαζούκης, Μπατζέλας Ν., Μαγγόλας (60′ Ακριβόπουλος), Μπέτσης, Ράχης, Πράπας (50′ Πασιάς).

Διαιτητική Τριπλέτα
Φακής, Μίχος, Μπλιώνας.