Χρήσιμα συμπεράσματα για το Μακρυχώρι στο φιλικό με τη Καρίτσα

Την Καρίτσα υποδέχθηκε το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής (14/08) στο γήπεδο του ο Αετός Μακρυχωρίου.

Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους, με το συγκρότημα των Κώστα Κατσάρα – Λευτέρη Τέα να αντιμετωπίζουν για δεύτερη φορά το σύνολο του Απόστολου Στύλου.

Οι προπονητές των δύο ομάδων είχαν την ευκαιρία να δουν όλους τους ποδοσφαιριστές που έχουν στη διάθεση τους και να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση που βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές τους.

Μάλιστα, για το λαρισινό συγκρότημα στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν όλοι οι ποδοσφαιριστές, ενώ πήραν χρόνο συμμετοχής και όλα τα νεαρά παιδιά που απαρτίζουν το φετινό ρόστερ του Αετού Μακρυχωρίου.

Για την ιστορία, το σκορ έληξε 0 – 2 υπέρ της Καρίτσας, με τις δύο ομάδες ωστόσο να χάνουν αρκετές ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες.

Στο 31ο λεπτό ο Κυρτέγος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι «άνοιξε» το σκορ στον αγώνα, ενώ επτά λεπτά, ο Παπαϊωάννου πέτυχε το 0 – 2 και αυτό ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Οι Συνθέσεις

Αετός Μακρυχωρίου (Κώστας Κατσάρας – Λευτέρης Τέας): Αναστασίου, Γκαμπέτας, Δραγατσίκης, Σιάτρας, Κουμπούρας, Σπανός, Κολοβός, Ζησούλης, Κατσαμάγκας, Μάντζαρης, Λεσάι.

Αγωνίστηκαν και οι: Γκατζιούρας, Παπαδόπουλος, Μπενεχούτσος, Γαγάρας, Μουξιός, Γουλούλης, Πατέτσιος, Καμπούρας.

Καρίτσα (Απόστολος Στύλος): Γαλάνης, Παπαγεωργίου, Δημητρουλόπουλος, Τροΐρης, Παπαϊωάννου, Κωτσιόπουλος, Τόλιος, Λαγδάρης, Κυπαρίσσης, Κυρτέγος, Δημητρίου.

Αγωνίστηκαν και οι: Καραγκούνης, Λαμπίρης, Πασχόπουλος, Ζωγράφος, Γκίκα, Αλεξίου, Δεληγιάννης.

Διαιτητική Τριπλέτα
Μπουρουζίκας, Κοτούμπας Δ., Κοτούμπας Ν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...