(Χ)ρήσιμα συμπεράσματα στη Γιάννουλη…

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου (11/09) στο γήπεδο της Γιάννουλης.

Η ομώνυμη ομάδα φιλοξένησε τον Σμόλικα στη μεταξύ τους φιλική συνάντηση που ήταν στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο συλλόγων.

Αρκετοί ήταν οι ποδοσφαιριστές που πήραν χρόνο συμμετοχής από τους Αχιλλέα Μανάκα – Θανάση Δουζένη για τη Δήμητρα Γιάννουλης και από τον Γιώργο Μάτο για τον Σμόλικα.

Μάλιστα, οι προπονητές των δύο ομάδων έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα από αυτό το παιχνίδι, καθώς Δήμητρα Γιάννουλης και Σμόλικας θα συναντηθούν και στο νέο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΝ Λάρισας που αναμένεται να ξεκινήσει.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, το παιχνίδι έληξε χωρίς γκολ με τους γηπεδούχους να χάνουν σημαντικές ευκαιρίες με τους Τάσο Χατζηγρηγορίου, Αντώνη Ραμάι και Ντέβιντ Μπόντε σε πρώτο και δεύτερο μέρος.

Από την άλλη, ο Σμόλικας απώλεσε ευκαιρίες με τους Στέφανο Πρισακάρου και Σάκη Δάσσιο, ενώ οι Ζάρρας και Περδίκης σημάδεψαν το δοκάρι της εστίας της Γιάννουλης από μία φορά σε α’ και β’ ημίχρονο αντίστοιχα…

Οι Συνθέσεις

Δήμητρα Γιάννουλης (Αχιλλέας Μανάκας – Θανάσης Δουζένης): Παναγιωτόπουλος, Καρέλας, Αμπατζίδης, Ντούφας, Σαπάκος, Τάφα, Μπουκουβάλας, Κατσαμπέλας, Μπόντε, Ραμάι, Χατζηγρηγορίου.

Αγωνίστηκαν και οι: Κουρούτσαλης, Ματράκης, Τσακνάκης.

Σμόλικας Φαλάνης (Γιώργος Μάτος): Παπαγιάννης, Λιάκος, Ζαμπέτας, Γκατζιούρας, Χασιώτης, Περδίκης, Βράκας, Ζάρρας, Πριτσιόνι, Πρισακάρου, Δάσσιος.

Αγωνίστηκαν και οι: Μπλαντάς, Νεπιέτρι, Μητρακούλης, Παραφέστας, Θάνας, Μάρκου.

Διαιτητική Τριπλέτα
Κοσμάνος, Βαλιώτης, Δίχρης.