Χρήστος Κωφός την… οδηγεί

Την δεύτερή της νίκη στο πρωτάθλημα του 2ου Ομίλου της Γ΄ ΕΠΣ Λάρισας, πανηγύρισε η Νίκη Μιχαήλ, επικρατώντας με 3 – 1 του Γεωργάκη Ολύμπιου Λιβαδίου. Σε μεγάλη μέρα για μία ακόμη φορά ο Χρήστος Κωφός, που οδηγεί την ομάδα του Ζήση Γεράση στα υψηλά στρώματα του βαθμολογικού πίνακα.

Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε στο 13ο λεπτό με σουτ από πλεονεκτική θέση για γκολ, ο Χρήστος Κωφός, με το 1 – 0 να οδηγεί τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη το Λιβάδι με την συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα έχασε πέναλτι. Ο Γιάννης Μένος ήταν εκείνος που το κέρδισε με τον Μεταξιώτη όμως να βλέπει τον Γκουγκουλιά να του αποκρούει το πλασέ του, με το 1 – 0 να παραμένει… ατάραχο.

Λίγα λεπτά αργότερ οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματά τους. Συγκεκριμένα στο 64′ ο Κώστας Καραφύλλης με σουτ από καλή θέση έκανε το 2 – 0, με τους φιλοξενουμένους να μειώνουν προσωρινά το παιχνίδι σε 2 – 1 στο 71′ με τον Γιάννη Μένο που με σουτ μέσα από τη περιοχή, έβαλε και πάλι τον Γεωργάκη Ολύμπιο Λιβαδίου και πάλι στην διεκδίκηση των όποιων πιθανοτήτων για κάτι… καλό.

Τις πιθανότητες όμως αυτές εκμηδένισε ο Χρήστος Κωφός, που με το δεύτερό του προσωπικό τέρμα στο παιχνίδι στο 83′, “σφράγισε” την νίκη της Νίκης Μιχαήλ.

Οι Συνθέσεις

Νίκη Μιχαήλ (Ζήσης Γεράσης): Γκουγκουλιάς, Κουτσάκης, Κατσιάνας, Ραπτόπουλος Μ., Ραπτόπουλος Κ., Μπατζογιάννης, Μερτζανίδης (Γκρόζος), Καραφύλλης, Κωφός, Μπιζιώτας (Κουρσοβίτης), Μπούφης,

Γεωργάκης Ολύμπιος Λιβαδίου (Γιώργος Καρανίκας): Γκούμας, Γκαβοτάσιος, Τζημαγιώργης Δ., Τζημαγιώργης Β., Δαμαλής, Φτεργιώτης (20′ λ.τ. Σούρδης), Μένος, Γαζέτης, Μεταξιώτης, Χαλκιάς (70′ Βαρβαρέζος Β.), Βαρβαρέζος Κ..

Διαιτητική Τριπλέτα
Δεληγιάννη Αλ., Ραμάι, Τσολακίδης.