Χρειάστηκε παράταση και Τσιρογιάννη ο Δωτιέας

Τον έξτρα χρόνο της παράτησης χρειάστηκε ο Δωτιέας Αγιάς για να επιβεβαιώσει τις δύο κατηγορίες που τον χωρίζουν από τον Πύρρο Βορειοηπειρωτών που αγωνίζεται ως νεοφώτιστη ομάδα στη Β΄ ΕΠΣ Λάρισας, σε αντίθεση με τους Αγιώτες που θέλουν να πρωταγωνιστήσουν στη “μεγάλη” κατηγορία του Νομού.

Μεγάλη “πνοή” στον Δωτιέα έδωσε η είσοδος του Θωμά Τσιρογιάννη στο παιχνίδι, όπου πέτυχε το ένα και μοίρασε το άλλο γκολ στη παράταση, χαρίζοντας παράλληλα και τη νίκη – πρόκριση στην ομάδα του Δωτιέα Αγιάς που αγχώθηκε για να “σφραγίσει” το εισιτήριό της.

Στο 37ο λεπτό η σέντρα του Υφαντή έδωσε τη δυνατότητα στον Ντακούλα να τσιμπήσει ελάχιστα τη μπάλα, η οποία εν συνεχεία βρήκε και στον Μαρούδη, πριν καταλήξει στα δίχτυα του Νίκου για το 0 – 1, σκρο που ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη και στο 56′ ο Μούρι με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή έστειλε τη μπάλα αρχικά στο δοκάρι του Κουτσιρίμπα και εν συνεχεία στο βάθος της εστίας του Δωτιέα για το 1 – 1. Η χαρά όμως των γηπεδούχων δεν διήρκησε για πολύ. Και αυτό διότι μόλις τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Χρήστος Φλέγγας με κεφαλιά μετά από γύρισμα του Γιώργου Τσατσαλίδη, έβαλε τον Δωτιέα και πάλι σε θέση… πρόκρισης.

Στο 72′ όμως ο Κώστας Βάσσος με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή, ισοφάρισε το παιχνίδι, στέλνοντας τις δύο ομάδες στον έξτρα χρόνο της παράτασης.

Εκεί όπου και μίλησε ο Θωμάς Τσιρογιάννης. Αρχικά στο 108′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ, έκανε το 2 – 3, για να μοιράσει “πάρε – βάλε” τέρμα στον Γιώργο Τσατσαλίδη στο 118′.

Οι Συνθέσεις

Α.Σ Βορειοηπειρωτών Πύρρος (Κώστας Βασίλης): Νίκου, Βαρσάμης (88′ λ.τ. Κάτσης), Χαϊδούσης, Καψαλός, Μαρούδης, Κάτσας, Βάσσος, Λεσάι (57′ Λεσάι), Πότσης, Τσίλης (51′ Μούρι), Μήτρος (80′ Βελλής).

Δωτιέας Αγιάς (Γιώργος Λιάπης): Κουτσιρίμπας, Μπέτσιος (108′ Παπαδόπουλος), Ριζούλης (104′ Μούσιας), Τσακάλι, Ντελής, Ντακούλας (90’+1′ Τσαγγαλάς), Φλέγγας, Γούτος Ν. (55′ Τσιρογιάννης), Υφαντής, Χαλάτσης, Τσατσαλίδης.

Διαιτητική Τριπλέτα
Νίτσας, Καραγιάννης, Παραφέστας.