Χρειάστηκε την επανάληψη η Αστραπή Ν. Πολιτείας

Ευρεία νίκη πέτυχε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α΄1 ΕΠΣ Λάρισας η Αστραπή Νέας Πολιτείας με σκορ 3 – 0 επί της Νεάπολης, σκορ το οποίο και διαμορφώθηκε στην επανάληψη.

Η ομάδα του Βαγγέλη Μπρισίμη χρειάστηκε να περιμένει ένα ολόκληρο ημίχρονο για να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα και συγκεκριμένα στο 69ο λεπτό όταν και ο Αποστόλης Ταρταμπούκας άνοιξε το σκορ για λογαριασμό των γηπεδούχων. Δέκα λεπτά μετά ο Κώστας Καλτσάς διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του σημειώνοντας το 2 – 0.

Την ποσωπική του “σφραγίδα” στο παιχνίδι έβαλε και ο Δημήτρης Μαναός ο οποίος στο 81′ έχρισε τον εαυτό του σκόρερ και ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3 – 0 “κλειδώνοντας” μία πολύτιμη νίκη για τη Νέα Πολιτεία στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α΄1 ΕΠΣ Λάρισας.

Οι Συνθέσεις

Αστραπή Νέας Πολιτείας (Βαγγέλης Μπρισίμης): Τσατσάρας, Καφφές, Ταρταμπούκας (86′ Κωστομητσόπουλος), Σπύρος, Γερακίνης (46′ Μαναός), Σκόμπας (46′ Πουρνάρας), Ζήσης, Χλωρός, Καλτσάς (82′ Βουβουσίρας), Κατσιανός, Σκουλίδης.

Α.Ο. Νεάπολη Λάρισας: Μπατζιόλας (86′ Ζήγρας), Μανδραβέλης, Μέκρας Χρ., Γκουγκλάς (56′ Καλόγηρος), Συγκουνάς, Μέκρας Γ., Μπουχλαριώτης, Μπαλαούρας, Μανώλης, Μπούνα, Γαρυφαλλόπουλος (78′ Μητσιάκος Θ.).

Διαιτητική Τριπλέτα
Αντωνίου, Αναστασίου Γ., Πάλλας.