Χρειάστηκε την επανάληψη!

Πετυχαίνοντας τρία τέρματα στο δεύτερο μέρος του αγώνα, ο Παναγροτικός Νίκαιας ξεπέρασε το εμπόδιο της Μάνδρας στην έδρα του και επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα και τις νίκες ύστερα από τον αποκλεισμό από την Αμυγδαλέα τη περασμένη εβδομάδα.

Το συγκρότημα του Βασίλη Ταχτιντή έφθασε τους είκοσι βαθμούς κι ενώ έχει παιχνίδι λιγότερο, ενώ από την άλλη, η ομάδα του Δημήτρη Κατσιαφλάκα έμεινε στους οκτώ πόντους ύστερα και από την 9η στροφή του πρωταθλήματος.

Στο 20ο λεπτό ο Κώστας Καλφούντζος έβαλε μπροστά τη Μάνδρα στο σκορ με δικό του τέρμα, όμως στο 38ο λεπτό ο Ηλίας Χριστοδούλου έφερε το ματς στα ίσια και πέτυχε το 1 – 1, με αυτό να είναι και σκορ ημιχρόνου.

Στο 63ο λεπτό της συνάντησης, το ματς γύρισε «τούμπα» και με σκόρερ τον Λέανδρο Γκατζούλη, η Νίκαια μπήκε μπροστά στο σκορ. Μάλιστα, τρία λεπτά μετά, ο Ηλίας Χριστοδούλου πέτυχε και τρίτο τέρμα για τους γηπεδούχους και δεύτερο προσωπικό στο σημερινό παιχνίδι.

Το τελικό 4 – 1 για τον Παναγροτικό διαμόρφωσε ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος με ψηλοκρεμαστό σουτ στο 89ο λεπτό κι ενώ είχε περάσει στο παιχνίδι ως αλλαγή στο 70ο λεπτό του αγώνα.

Οι Συνθέσεις

Παναγροτικός Νίκαιας (Βασίλης Ταχτιντής): Τσατσάρας, Γεωργόπουλος, Ντουρουντάκης, Σουπεκιώτης, Σώκος, Ξιώνης, Τριανταφυλλόπουλος (73′ Σακελλαρίου), Καραφέριας, Γελαλής (70′ Ανδρεόπουλος), Γκατζούλης (78′ Γκατζούλης), Χριστοδούλου (85′ Αετόπουλος).

Α.Ε. Μάνδρας 2016 (Δημήτρης Κατσιαφλάκας): Ζουμπουλίδης, Σοφιαζίδης, Τσολακίδης (60′ Θυμάκης Κλ.), Καδόγλου, Οσμάνι, Φωτάκης, Αλκία (85′ Ζούγκα Μ.), Καλφούντζος, Παπαδόπουλος Ν. (30′ Στάμος), Παπαδόπουλος Ν. Φ. (40′ Θυμάκης Στ.), Δημουλάς Ι.

Διαιτητική Τριπλέτα
Σάρρος, Τάνας, Πατσής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...