“Χρυσός” σκόρερ στο τέλος ο Λυγούρας!

Με τους τρεις βαθμούς από το γήπεδο του Ελευθεραί έφυγε ο Φαλανιακός, καθώς κέρδισε στο φινάλε του ματς τον Ηρακλή Λάρισας στο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής της Α’ τοπικής κατηγορίας.

Το μοναδικό τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε ο Χρήστος Λυγούρας και ο Φαλανιακός συνεχίζει στη πρώτη θέση της βαθμολογίας με είκοσι βαθμούς.

Από την άλλη, η ομάδα του Χρήστου Χατζηλιάδη προσπάθησε για το θετικό αποτέλεσμα και είχε πολλές ευκαιρίες για να πετύχει τέρμα, όμως δεν βρήκε δίχτυα και βρίσκεται στη τέταρτη θέση έχοντας δέκα έξι πόντους μετά και το σημερινό αποτέλεσμα.

Το γκολ που χώρισε τις δύο ομάδες σημειώθηκε στο 86ο λεπτό. Ο Μιχάλης Δημητρέλης έκανε σέντρα από τα πλάγια και ο Χρήστος Λυγούρας που ακούμπησε τη μπάλα όσο έπρεπε, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Πέτρου Καραναστάση και το 0 – 1 ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Πολλές χαμένες λοιπόν ευκαιρίες χάθηκαν από πλευράς Ηρακλή με τους Γκιουρσάνη, Χρηστίδη, Ρέψης, Καπετάνιο και Νάστα, ενώ ευκαιρίες απώλεσαν και οι Ιωαννιδης, Τσιάκος και Λεσάι για τον Φαλανιακό.

Οι Συνθέσεις

Ηρακλής Λάρισας (Χρήστος Χατζηλιάδης – Θάνος Τριανταφυλλόπουλος): Καραναστάσης, Λάμπρου (63΄ Πατσής), Γιαννακόπουλος, Ψωμολιάς, Φορτομάρης (87΄Ράχης), Ντιντής, Γκιουρσάνης, Νάστας (77΄ Καπετάνιος), Γκατζούλης, Φώτος, Ζαφειρίου, Χρηστίδης (62΄Ρέψης).

Φαλανιακός (Τάσος Μπεριτζάς – Μιχάλης Μαλαμάς): Μπιμπλιτζής, Μαχαίρας, Σούλι, Παππάς (42΄λ.τ Μάνικος), Φλώρος, Λυγούρας Β., Πανταζής Γ., Μπλέντι, Ιωαννίδης (75′ Δημητρέλης), Λεσάι (63΄Λυγούρας Χρ.), Τσιάκος (84΄Αλατάς).

Διαιτητική Τριπλέτα
Φακής, Μάνος, Μπράμης.