Χτύπησε στη κόντρα!

Ποιος είπε πως στο ποδόσφαιρο κερδίζει αυτός που έχει τις φάσεις; Εάν κάποιος αυτό πίστευε βλέποντας το παιχνίδι του Λαρισαϊκού – Ηρακλής Χάλκης θα αναθεωρούσε.

Μπορεί η ομάδα του Νίκου Ανδρέου να είχε τις ευκαιρίες μπροστά από τα καρέ του Λαρισαϊκού, παρόλα αυτά δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη, πέφτοντας πάνω σε έναν εκπληκτικό Κωνσταντίνου, χάνοντας κιόλας με 1 – 0 χάρη σε γκολ του Κουτσιμανή.

Ο Λαρισαϊκός μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 11ο και στο 13ο λεπτό είχε δύο σημαντικές ευκαιρίες με τους Κουτσιμανή και Τσιμπουκλή, για να ανοίξει το σκορ. Από εκεί και πέρα το ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών πέρασε στα πόδια των φιλοξενούμενων. Αρχικά στο 16′ ο Νίκος Κουσιώρας πλαγιοκόπησε από δεξιά σπάζοντας στον αδερφό του Κώστα ο οποίος προ κενής εστίας πλάσαρε άουτ. Στο 23′ ο Τσιλιάκος μπήκε στη μεγάλη περιοχή από δεξιά έκανε τη σέντρα για το κεφάλι του Κώστα Κουσιώρα ο οποίος με μια διαγώνια κεφαλιά έστειλε τη μπάλα δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Κωνσταντίνου.

Στην επανάληψη ο Ηρακλής Χάλκης με το ξεκίνημα έχασε δύο ανεπανάληπτες ευκαιρίες για τέρμα. Αρχικά με τον Παζώλη στο 50′ όπου δεν κατάφερε να κερδίσει τον Κωνσταντίνου σε τετ – α – τετ και εν συνεχεία με τον Κυριάκο δύο λεπτά αργότερα με τη μπάλα μετά από κεφαλιά να βρίσκει στο δοκάρι του Κωνσταντίνου.

Και επειδή η μπάλα, “γυρίζει”, ο Λαρισαϊκός κατάφερε στο 73′ με τον Κουτσιμανή να ανοίξει το σκορ με την τύχη επιτέλους να χαμογελά το συγκρότημα του Φώτη Πλίτση καθώς σε άλλα παιχνίδι τους είχε γυρίσει εντελώς την πλάτη.

Από τη μια η ήττα της ομάδας αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση στους ανθρώπους του Ηρακλής, καθώς ήρθε μετά από σπουδαία εμφάνιση, από την άλλη στο λαρισινό συγκρότημα κρατάν τους τρεις βαθμούς και συνεχίζουν προς την “ανηφόρα” της παραμονής.

Οι Συνθέσεις

Λαρισαϊκός (Φώτης Πλίτσης): Κωνσταντίνου, Καρβουνιάρης, Καραΐσκος, Κύρκος (87′ Νούσιας), Βασιλείου, Τσακαβίτης, Τσιμπουκλής, Βαγγλής, Γαρυφαλλόπουλος (63′ Αποστολίδης), Ανδρώνης, Κουτσιμάνης (89′ Γενητσεφτσής)

Ηρακλής Χάλκης (Νίκος Ανδρέου): Τσιτλαχίδης, Τσιλιάκος, Καφφές, Πρίφτι, Αλμυρούλης, Κουσιώρας Ν., Βογιατζής Χ. (77′ Βογιατζής Σ.), Παπαδημητρίου, Κουσιώρας Κ., Παζώλης (83′ Τσιαμαντάς), Κυριάκος (76′ Τζατζάκης).

Διαιτητική Τριπλέτα
Μπουμαρσόπουλος, Νικολάου, Ζαχαρός.