(Χ)ωρίς γκολ…

Σε ένα πολύ καλό ματς που έλειψε μόνο το γκολ, ο Φιλοκτήτης Μελιβοίας αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς σκορ με τον Αμπελωνιακό.

Έτσι μετά από αυτόν τον βαθμό της ισοπαλίας, ο Φιλοκτήτης Μελιβοίας διατηρήθηκε στην Τρίτη θέση της βαθμολογικής κατάταξης, έχοντας συνολικά 51 βαθμούς. Από την άλλη ο Αμπελωνιακός κατέχει την 6η θέση με 46 βαθμούς.

Η αναμέτρηση είχε πολύ καλό ρυθμό, με τις δύο ομάδες να φτάνουν σε αρκετές περιπτ΄βσεις κοντά στο γκολ, αλλά στη τελική τους προσπάθεια, οι ποδοσφαιριστές δεν παρουσιάστηκαν ψύχραιμοι και δεν μπόρεσαν να σκοράρουν.

Οι γηπεδούχοι είχαν την μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα. Στο 75ο λεπτό του παιχνιδιού, ο Παναγιώτης Πασιάς προσπάθησε να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα, όμς είδε τη προσπάθειά του να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι!

Από την άλλη ο Αμπελωνιακός προσπάθησε και αυτός με τη σειρά του να πάρει το μάτς και είχε κάποιες χαμένες ευκαιρίες με τους Παναγιώτη Ψύρρα και Σπύρο Βούκια. Έτσι το 0 – 0 παρέμεινε μέχρι το τέλος.

 Οι Συνθέσεις

Φιλοκτήτης Μελιβοίας (Νίκος Ανδρέου): Φιλοκώστας, Ρέντζας, Κατσιάνος, Πλατσάς, Μαλαχτάρης, Πασιάς Π., Πασιάς Δ., Καπετάνιος, Δίχρης (46′ Γκουντάρας Ν.), Λαδάς, Κατσιώτης.

Αμπελωνιακός (Γιάννης Παπαδημητρίου): Βραζιτίκος, Μαυρίδης, Κωτούλας, Αλεξόπουλος, Παυλίδης (85′ Μεσημέρης), Δαλακώνης, Ψύρρας, Πατρίκου, Βούκιας, Τσετιροκλής, Μπόντε (73′ Λιάκος).

Διαιτητική Τριπλέτα
Τζήλος, Δεληγιάννη Αλ., Καραμπούλας.