Χωρίς Ζεκίνια με Θρασύβουλο

Ο Πορτογάλος μέσος δεν κατάφερε να προπονηθεί την Τρίτη (06/11) και η συμμετοχή του στον αγώνα με τον Θρασύβουλο είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

Ο Ζεκίνια έχει οστικό οίδημα, μετά από τραυματισμό που είχε στον αγώνα της Παρασκευής (02/11) με την Παναχαϊκή, και δεν κατάφερε να πάρει μέρος στο πρόγραμμα με την υπόλοιπη ομάδα, ενώ ο Παγώνης που αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα αναμένεται να το ξεπεράσει νωρίτερα και να μπει με την υπόλοιπη ομάδα. Όλα δείχνουν πάντως πως ο Ζεκίνια δύσκολα θα είναι στα πλάνα του Ζιώγα για το ματς με τον Θρασύβουλο.

Το πιθανότερο είναι σε αυτό το παιχνίδι να πάρει μέρος ο Ζοέλ Τσιμπάμπα, ανάλογα με την πορεία της αποθεραπείας του όλη την εβδομάδα για το αιμάτωμα που έχει στον ώμο, ενώ οι Χατζής, Πότσι και Μπλέντι έχουν ξεπεράσει πλήρως τους τραυματισμούς τους και θα είναι στα πλάνα του Ζιώγα.

Τέλος, μέσα στην εβδομάδα θα ξεκαθαρίσει το κατά πόσο θα μπορέσει ο Θανάσης Τσίγκας να ξεπεράσει το πρόβλημα νευρώματος που έχει με θεραπευτική αγωγή ή αν θα χρειαστεί να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.