«Χ»ωρίς νικητή στην Ελάτεια!

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν στην μεταξύ τους αναμέτρηση Θύελλα Ελάτειας και Θερμαϊκός Στομίου, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1 – 1 για τη 12η Αγωνιστική του 2ου Ομίλου της Β’ ΕΠΣ Λάρισας.

Στο πρώτο ημίχρονο παρά τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων, κανένας δεν κατάφερε να σκοράρει και έτσι μετά την ολοκλήρωση του 45λέπτου, οι παίκτες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα μεταξύ των δύο ημιχρόνων χωρίς να υπάρχει σκορ στην αναμέτρηση.

Στο δεύτερο μέρος τώρα η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε με τις δύο ομάδες να παλεύουν για να πετύχουν το γκολ που θα τους δώσει τη νίκη και τρεις πολύτιμους βαθμούς. Φτάσαμε έτσι στο 75ο λεπτό του αγώνα, όταν τελικός αποδέκτης της επίθεσης της Ελάτειας ήταν ο Πάσιος, ο οποίος αφού πέρασε όποιον χρειάστηκε, με ένα άψογο τελείωμα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1 – 0.

Οι ποδοσφαιριστές του Θερμαϊκού Στομίου ωστόσο, δεν το έβαλαν κάτω και κατάφεραν να ανακάμψουν γρήγορα. Έτσι μετά από έξι λεπτά από το γκολ που δέχτηκαν μπόρεσαν να επαναφέρουν τις ισορροπίες. Πιο συγκεκριμένα στο 81ο λεπτό, ο Παπανικολάου νίκησε τον αντίπαλο γκολκίπερ και ισοφάρισε σε 1 – 1. Στη συνέχεια τίποτα δεν άλλαξε, με τις δύο ομάδες να παίρνουν από έναν βαθμό, αυτόν της ισοπαλίας.

Τα Γκολ

1 – 0 75′ Πάσιος.
1 – 1 81′ Παπανικολάου.

Οι Συνθέσεις

Θύελλα Ελάτειας (Θοδωρής Σολωμός): Παναγιωτόπουλος, Γκαραγκούνης Ν., Μαυρίδης, Τσιντώτας, Γκαραγκούνης Ι., Λάζος, Γκαραγκούνης Χαρ., Πάσιος, Διαμαντάκης, Γκαραγκούνης Σπ., Τάκης.

Θερμαϊκός Στομίου (Νίκος Χατζημπύρος): Δριστέλλας, Τσερίκου Ντ. (80′ Τσιούτρας), Σκαφαρίγκας, Ταπατάς Κ. (75′ Τσακνάκης), Αλεξίου, Τσερίκου Γκρ., Καρέντζος, Χαϊνταρλής, Παπανικολάου, Χαλιάνης (65′ Χλωρός), Ταπατάς Γ.

Διαιτητική Τριπλέτα
Γρηγορίαδης, Πατσής, Κουβατάς.