(Χ)ωρίς νικητή στην Νέα Πολιτεία…

Η σημαντική αναμέτρηση στο γήπεδο της Νέας Πολιτείας ανάμεσα στην Αστραπή και τον Παναγροτικό Νίκαιας δεν ανέδειξε νικητή.

Μία από τις πολλές ισοπαλίες της 5ης «στροφής» στην Α’ ΕΠΣΝ Λάρισας ήταν και το παιχνίδι στην Νέα Πολιτεία.

Το τελικό σκορ, 1 – 1 έδωσε τον βαθμό στην ομάδα του Γιάννη Σιάρκου που είναι και ο πρώτος, ενώ το συγκρότημα του Νίκου Παπανικολάου που παραμένει ψηλά στη βαθμολογία και τη 4η θέση, έχει δέκα τρεις βαθμούς.

Ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, Αχιλλέας Γκουντίκας βρήκε ξανά τον δρόμο προς τα δίχτυα και έκανε το 0 – 1 στο 71′, με τους γηπεδούχους να απαντούν στο 85ο λεπτό με τον Θέμη Ζαρκαδή για το 1 – 1 που ήταν και το τελικό σκορ.

Να σημειωθεί πως, ο Παναγροτικός Νίκαιας έπαιζε από το 46′ με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Νέλι Χουσενάι μετά από σύγχυση που δημιουργήθηκε ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων.

Από πλευράς ευκαιριών, ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος σημάδεψε το δοκάρι της εστίας της Νέας Πολιτείας στο 25ο λεπτό, και στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Θέμης Ζαρκαδής πλάσαρε άουτ από θέση βολής…

Οι Συνθέσεις

Αστραπή Ν. Πολιτείας (Γιάννης Σιάρκος): Μασούρας, Μπομπότης, Παπανικολάου (46′ Βέλλας), Κατσιάνος, Κολλάτος, Πέτρου, Μπόνιας, Γεωργοσούλης, Ζαρκαδής, Καλτσάς, Κωνσταντίνου (80′ Κούρτης).

Παναγροτικός Νίκαιας (Νίκος Παπανικολάου): Κωνσταντίνου, Περήφανος, Ακρίβος, Σώκος, Ψαρούλης (65′ λ.τ. Γεωργόπουλος), Χουσενάι, Ξιώνης, Γκανάβας (65′ Μούλιας), Γκουντίκας, Ανδρεόπουλος (46′ Παπακώστας), Αλατάς (78′ Νάτσης).

Διαιτητική Τριπλέτα
Βλιώρας, Αναστασίου, Σιαπλούλης.