(Χ)ωρίς νικητή στη Χάλκη…

Στο γήπεδο της Χάλκης διεξήχθη το παιχνίδι ανάμεσα σε Αστέρα Μελισσοχωρίου και Παναγροτικό Νίκαιας και το 1 – 1 ήταν το τελικό σκορ στο ματς της 26ης αγωνιστικής της Α΄1 ΕΠΣ Λάρισας.

Με αυτό τον βαθμό η ομάδα του Μελισσοχωρίου έφθασαν τους σαράντα βαθμούς, ενώ οι «πράσινοι» του Βαγγέλη Μπρισίμη έφθασαν τους είκοσι επτά πόντους μετά το πέρας αυτής της αγωνιστικής και βρίσκονται στη παραμονή τους στη κατηγορία.

Μόλις στο 5ο λεπτό ο Μαλαχτάρης βρήκε με ωραία σέντρα τον Θοδωρή Ζαφειρίου κι εκείνος με κεφαλιά κέρδισε τον Σδούγκα για το 1 – 0.

Τριάντα λεπτά μετά, ο Παναγροτικός έφερε το ματς στα ίσια με σκόρερ τον Ηλία Χριστοδούλου με πλασέ μετά από ωραίο συνδυασμό με τον Βλαχάκη.

Πάντως, ο Αστέρας Μελισσοχωρίου τελείωσε το παιχνίδι με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Μουμίν Μπιρόλ στο 88′, ενώ είχε και χαμένες ευκαιρίες με τους Χαρούλη και Ζαφειρίου. Ακόμη, ευκαιρίες έχασε και ο Παναγροτικός Νίκαιας με τους Χριστοδούλου και Δημόπουλο.

Τέλος, η διοίκηση του Αστέρα Μελισσοχωρίου ευχαριστεί θερμά τη διοίκηση του Ηρακλή Χάλκης για τη παραχώρηση του γηπέδου για το παιχνίδι με τον Παναγροτικό Νίκαιας…

Οι Συνθέσεις

Αστήρ Μελισσοχωρίου: Κουκούτσης, Σδράλης Αλ. (60′ Αβδουλάς), Μαλαχτάρης, Αγγελούλης, Μανακούσιος, Λιάγκας, Νούσιας (80′ Ζαρκαδής), Χαρούλης (70′ Δανιλούλης), Ζαφειρίου, Διαμαντής (65′ Γουργιώτης), Μπιρόλ.

Παναγροτικός Νίκαιας (Βαγγέλης Μπρισίμης): Σδούγκας, Γεωργόπουλος (65′ Νικολακούλης), Ψαρούλης, Πανδρεμένος, Σακελλαρίου, Σώκος, Φουρίκης (73′ Ολομάνι), Δημόπουλος (70′ Γκουντίκας), Καφαντάρης (60′ Παπακώστας), Βλαχάκης, Χριστοδούλου.

Διαιτητική Τριπλέτα
Αγγελούλης, Μπράμης, Τζιμούρτος.