(Χ)ωρίς νικητή στο Αργυροπούλι

Δίχως νικητή έληξε το παιχνίδι στο Αργυροπούλι, με την Δόξα που υποδέχθηκε το Αβέρωφ για την 7η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΝ Λάρισας.

Το στείρο 0 – 0 ήταν το τελικό αποτέλεσμα ανάμεσα στις δύο ομάδες και έτσι πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Η ομάδα του Αργυροπουλίου που βρίσκεται στην αναζήτηση προπονητή έφθασε τους εννέεα βαθμούς, ενώ για το Αβέρωφ ήταν ο πρώτος βαθμός στο φετινό πρωτάθλημα.

Οι γηπεδούχοι εξέφρασαν ευκαιρίες με τους Καλόγηρο, Σακοράφα, Σαμπανλάρι Άλ. και αποκορύφωμα η χαμένη εκτέλεση πέναλτι του Σπύρου Μπέλτσιου στο 42′ που απέκρουσε ο Δημήτρης Μάνος…

Στα δυσάρεστα του αγώνα ο σοβαρός τραυματισμός του Κώστα Μπέη στο 80ο λεπτό που έπεσε άσχημα στον αγωνιστικό χώρο έπειτα από σύγκρουση με ποδοσφαιριστή της Δόξας και αποχώρησε από το παιχνίδι. Τέλος, οι φιλοξενούμενοι είχαν ευκαιρίες στον αγώνα με τους Κανιούρα, Ζήκο, Μπέη και Γραμμένο…

Οι Συνθέσεις

Δόξα Αργυροπουλίου: Σαμπανλάρι Γκ., Καραλής Π. (70′ Καραλής Ι.), Μπουζούκας, Καραγιάννης, Μπαμπάκος (46′ Βογιατζής), Φουρτούνας, Σακοράφας, Σαμπανλάρι Άλ., Καλόγηρος, Βασιλειάδης, Μπέλτσιος (60′ Λεσάι).

ΠΑΟΛ Αβέρωφ (Φώτης Πλίτσης): Μάνος, Τσούτσος, Μπαντέλας, Σπαρτής, Στεργίου, Γκουγκουλιάς, Μπέης (80′ λ.τ. Μηνάς), Ντέκας, Ζήκος (70′ λ.τ. Παπαναστασούλης), Κανιούρας (90′ Σπανός), Γραμμένος (80′ Χρόνης).

Διαιτητική Τριπλέτα
Χήτος, Σκάρπας, Σιαπλούλης.