(Χ)ωρίς νικητή στο «Γ. Μητσιμπόνας»…

Δεν ανέδειξε νικητή το παιχνίδι στο γήπεδο «Γ. Μητσιμπόνας» ανάμεσα σε Λάρισα 2012 και Κιλελέρ κι έτσι οι δύο σύλλογοι πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Η «λευκή» ισοπαλία λοιπόν έδωσε τον βαθμό στις δύο ομάδες και το συγκρότημα του Γιάννη Τσαλάγγα συνεχίζει στη πρώτη θέση έχοντας δέκα τρεις βαθμούς και μάλιστα στο συν δύο από τους διώκτες του!

Από την άλλη, το σύνολο του Δημήτρη Καπετανόπουλου πήρε τον δεύτερο βαθμό στο φετινό πρωτάθλημα και συνεχίζει τη προσπάθεια του…

Στο 56ο λεπτό ο Πατρίκης αντίκρισε τη κόκκινη κάρτα από τον κ. Βασιλό και πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια, ενώ έξι λεπτά μετά, ο Άκης Ντελόπουλος με κεφαλιά από εκτέλεση κόρνερ του Αποστόλη Ζιόμπουρα σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Νίκου Ιορδανίδη.

Στο 78ο λεπτό, ο Βαγγέλης Παπαχρήστος βρέθηκε σε θέση τετ – α – τετ όπου πέρασε τον Νίκο Ιοδανίδη και πλάσαρε, όμως αμυντικοί των γηπεδούχων πρόλαβαν και σταμάτησαν τη πορεία της μπάλας πάνω στη γραμμή.

Δύο λεπτά μετά, ήρθε η σειρά του Διονύση Ιορδανίδη να απειλήσει όπου με σουτ από θέση βολής έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Γιώργου Παναγιωτόπουλου.

Παιχνίδι με πολλές ευκαιρίες λοιπόν από τις δύο ομάδες που δεν μετουσιώθηκαν σε γκολ, όπου είχαν ακόμη τρεις ευκαιρίες στο ματς οι Δημήτρης και Παναγιώτης Κίτσιος για τη Λάρισα 2012…

Οι Συνθέσεις

Λάρισα 2012 (Δημήτρης Καπετανόπουλος): Ιορδανίδης Ν., Φλώρος Αντ., Κιτσόπουλος, Σκέντζας Π., Κουτζαμπασούλης (50′ Κίτσας Αντ.), Φλώρος Παν. (80′ Φλώρος Ν.), Δημόπουλος, Κίτσιος Δ., Ιορδανίδης Δ., Ελιζόπουλος, Κίτσιος Π.

Α.Ε. Κιλελέρ (Γιάννης Τσαλάγγας): Παναγιωτόπουλος, Πατρίκης, Ζιόμπουρας Απ., Ζιόμπουρας Αθ., Χατζής Γ., Γουρνάρης, Φορτομάρης (89′ Κουτσιαρής), Κολοβός, Χατζής Κ. (70′ Βέης), Λένας (60′ Ντελόπουλος), Παπαχρήστος.

Διαιτητική Τριπλέτα
Βασιλός, Ντελέζος Θ., Τέγος Δ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...