(Χ)ωρίς νικητή στο «Κουκολίτσιος – Μουσιάρης»…

Δεν είχε νικητή το παιχνίδι που διεξήχθη ανάμεσα σε Πελασγιώτιδα και Χείμαρρο Μαρμαρίνης για τη 5η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Α’ 1 τοπικής κατηγορίας.

Με τη «λευκή» ισοπαλία οι δύο σύλλογοι πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας. Έτσι, η ομάδα του Κώστα Μπακατσή έφθασε τους εννέα βαθμούς και συνεχίζει από τη πέμπτη θέση, ενώ το σύνολο των Γιάννη Μπουρνάκα – Αντώνη Μπούρα έφθασε τους δύο βαθμούς και συνεχίζει από τη δέκατη τέταρτη θέση της βαθμολογίας.

Το παιχνίδι εξ΄αρχής είχε πολύ καλό ρυθμό, όμως είχε λιγοστές ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες.

Η Πελασγιώτιδα είχε τη κατοχή της μπάλας σε μεγάλο διάστημα του αγώνα και η Μαρμαρίνη προσπαθούσε να «χτυπήσει» κυρίως με αντεπιθέσεις, σε ένα παιχνίδι το οποίο περιμέναμε να δούμε γκολ, από τις ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν.

Στο πρώτο ημίχρονο, οι Τσιγγάνης (7′) και Πωτός (35′) είχαν δύο πολύ καλές στιγμές για τη Πελασγιώτιδα, ενώ ο Γκέκας (31′) απείλησε με κεφαλιά για τη Μαρμαρίνη.

Όσον αφορά το δεύτερο μέρος του αγώνα που διεξήχθη στο γήπεδο «Κουκολίτσιος – Μουσιάρης», οι γηπεδούχοι είχαν καλές στιγμές με τους Ζυγογιάννη (71′) και Χατζή (87′), ενώ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με τον Κυμπούρη (66′).

Το στείρο 0 – 0 ήταν το τελικό αποτέλεσμα και έτσι οι δύο ομάδες κατέκτησαν τον βαθμό της ισοπαλίας…

Οι Συνθέσεις

Πελασγιώτιδα (Κώστας Μπακατσής): Μαστοροδήμος, Λαζαρίδης (57′ Χατζής), Μαριγκούδης, Γκόγκος, Γούργος, Θώμος, Γελαλής (88′ Νυχτερίδας), Τσιαντούλης (67′ Ζυγογιάννης), Μούτος (80′ Κουτσικούλης), Πωτός, Τσιγγάνης.

Χείμαρρος Μαρμαρίνης (Γιάννης Μπουρνάκας – Αντώνης Μπούρας): Παλτινιώτης, Γκέκας, Βλάχος, Λιόλιος, Μάρκου, Σαχινίδης (46′ Φαρμάκης), Μακρής, Ντούρμας (79′ Αγγέλης), Κωσταρέλος (60′ Κυμπούρης), Βουγλάνης, Καρπέτης.

Διαιτητική Τριπλέτα
Χήτος, Κουβατάς, Γούλας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...