(Χ)ωρίς νικητή το ματς στη Φαλάνη

Το παιχνίδι ανάμεσα σε Σμόλικα Φαλάνης και Δωτιέα Αγιάς δεν ανέδειξε νικητή με το στείρο 0 – 0 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Στη 10η αγωνιστική οι δύο ομάδες ήρθαν αντιμέτωπες στο γήπεδο της Φαλάνης και μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις.

Έτσι, το συγκρότημα του Βασίλη Μπακογιάννη έφθασε τους δέκα τέσσερις βαθμούς και συνεχίζει στην όγδοη θέση, ενώ η ομάδα του Γιάννη Βαΐτση έφθασε τους δέκα εννέα βαθμούς και συνεχίζει στη τέταρτη θέση της βαθμολογίας έχοντας δέκα εννέα βαθμούς.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, δεν σημειώθηκε γκολ στην αναμέτρηση ανάμεσα σε Σμόλικα και Δωτιέα Αγιάς, με τους Ντέιβιντ Μπόντε (30′) και Θεόφιλο Τσιρογιάννη (40′) να απειλούν για τους γηπεδούχους και τους Γιώργο Τσατσαλίδη (34′) και Θωμά Τσιρογιάννη (75′) να έχουν σημαντικές στιγμές για τους φιλοξενούμενους.

Οι Συνθέσεις

Σμόλικας Φαλάνης (Βασίλης Μπακογιάννης): Γραβάνης, Γκατζιούρας, Κολοβός, Σκούπρας, Ζαμπέτας (80′ Χασιώτης), Λάλλος, Μπέτσης, Τσιρογιάννης, Μπόντε, Ηλιόπουλος.

Δωτιέας Αγιάς (Γιάννης Βαΐτσης): Μπρέλλας, Παπαγιαννούλης, Μάντσε, Κόκκινος, Γούτος Ευάγγ., Ντελής (83′ Μπαρούτζας), Ντακούλας, Τσιρογιάννης, Τσατσαλίδης, Μαλάκος, Γιώργης (57′ Κορλός).

Διαιτητική Τριπλέτα
Καρακώστας, Ντελέζος Θ., Κοσμάνος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...