Χωρίς νικητή το ματς στο Καλο(Χ)ώρι

Δεν ανέδειξε νικητή το παιχνίδι στο Καλοχώρι ανάμεσα σε Αστραπή Νέας Πολιτείας και Λαρισαϊκό.

Το τελικό 1 – 1 έδωσε τον βαθμό της ισοπαλίας στις δύο ομάδες και πρέπει να τονίσουμε ότι ο αγώνας διεξήχθη στο γήπεδο του Καλοχωρίου μιας και γίνονται έργα στο γήπεδο της Νέας Πολιτείας.

Από ένα βαθμό πήραν λοιπόν οι ομάδες των Γιώργου Καφφέ και Κώστα Παπακωστούλη από τη μεταξύ τους αναμέτρηση στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Στο 12ο λεπτό ο Θάνος Ζαχόπουλος έβαλε σε θέση οδηγού στο σκορ την Αστραπή Νέας Πολιτείας με σουτ από κάθετη πάσα του Αποστόλη Ταρταμπούκα και ο Κώστας Κωνσταντάς απάντησε στα γκολ στο 72ο λεπτό για τον Λαρισαϊκό με σουτ από πλεονεκτική θέση.

Το 1 – 1 έμεινε μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης στο γήπεδο του Καλοχωρίου και έτσι οι δύο σύλλογοι πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Οι Συνθέσεις

Αστραπή Νέας Πολιτείας (Γιώργος Καφφές): Πραγκαφίλης, Μπομπότης, Χλωρός, Κατσιάνος, Ζήσης, Φασούλας, Μανώλης, Δημόπουλος (65′ Κολλάτος), Ζαχόπουλος (75′ Καλτσάς), Ταρταμπούκας, Ζησούλης.

Λαρισαϊκός (Κώστας Παπακωστούλης): Πατέτσος, Μπρατάν, Μαντζώνης, Μικερτζής Δ. (75′ Καζαντζής), Μπαλαμώτης, Βάσσος (79′ λ.τ. Κουρούκας), Δαλαμπύρας (70′ Μικερτζής Β.), Κωνσταντάς, Μανωλόπουλος, Φωκαΐδης, Μπουζώνας.

Διαιτητική Τριπλέτα
Καραγιάννης, Μίχος, Σκάρπας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...